9.04. Probleemidest vabanemise päev
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Aprill 09 L 10:30
2016 Aprill 09 L 18:00
Europe/Tallinn

Ühtsuse Keskus kutsub Sind osalema 9ndal aprillil unikaalsel päeval, mis on suunatud Sinu individuaalsete probleemide lahenemisele ning vabanemisele korduma kippuvatest muredest elus.

Igaüks meist võib märgata, et tema elus leiavad aset pidevalt korduvad sündmused. Tundub, et üks takistus tuleb teise otsa, teatud ebameeldivad situatsioonid korduvad ning iga korraga lähevad nad üha raskemaks. Kõik meie probleemid ja raskused on individuaalsed ning on vaid meile endile omased. Keegi satub elus pidevalt reetmise peale suhetes. Keegi kaotab raha. Kellelgi üldse ei õnnestu isiklik elu, ning kaaslased, kellega nad kohtuvad, solvavad või alandavad neid.

Miks?

On teada, et meis kõigis on salvestunud negatiivsed programmid, mis nagu arvutiviirused lähevad automaatselt tööle ning tekitavad häireid meie elus. Ning sellistest programmidest ei ole suurem osa inimestest teadlikud, kuna need salvestusid perioodil, kui viibisid emaüsas või varajases lapsepõlves. See on periood, millest me midagi ei mäleta või mäletame väga vähe.

Selleks, et vabaneda ning tulla võitjana välja elus korduvatest probleemidest, olgu need rahalised probleemid, probleemid tervisega või probleemid suhetes, viime läbi 9ndal aprillil probleemidest vabanemise päeva.

Kõiki osalejaid ootab ees eriline virgunud vanema kõrgema astme Ühtsuse Ülikooli treeneri Elena Muradova ümbersünni protsess ning silmadega OM Ühtsuse meditatsiooni edastamine. Sellele eelneb Eesti virgunud kõrgema astme Ühtsuse Ülikooli treeneri Mari Semakini vanematega suhete tervendamise protsess. Samuti toimuvad uute virgunud Ühtsuse Keskuse treenerite tutvustavad programmid. Päeva jooksul edastatakse Deeksha energiat, mis ühendab osalejaid kõrgema teadvusega.

Toimumise aeg ning koht: 9.04.2016 kell 10.30-18.00 Tallinnas Holistilises Kliinikus (Pärnu mnt 67A, V korrus).

Osalustasu: 35 eur / perepilet 50 eur.

Tasuda saab kohapeal sularahas või ülekandega:
Ühtsuse Keskus MTÜ
Danske Bank A /S Eesti filiaal
IBAN: EE113300333708980005

Registreerimine kodulehel www.onenessestonia.ee, meili teel onenessestonia@gmail.com või tel: 5 100 463.

Lugupidamisega
Ühtsuse meeskond
www.onenessestonia.ee

Sarnastel teemadel