Kehatarkuse meeletöö kursus - suvemoodul: Süda, närvisüsteem, vaimne tervis ja emotsioonid.
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Mai 13 R 17:00
2016 Mai 15 P 15:00
Europe/Tallinn

Kehatarkuse meeletöö kursus - suvemoodul: Süda, närvisüsteem, vaimne tervis ja emotsioonid.

Keha-meele teraapiate suvemoodul keskendub südamele, närvisüsteemile, Ning üle ega ümber ei saa me ka vaimsest tervisest ja emotsioonidest, nagu ikka :)

Alateemad: Südame tervis, kõrge vererõhk ja südamerütmihäired. Ärevus, paanikahood, foobiad. Närvivalud, radikuliit ja ishias kroonilised valud. Stressi ja šokkidega toimetulek.

 

Programmi lühikirjeldus:
Reede
Loeng: Süda kui meie teine aju. Vestlusring.

 

Laupäev
Hommikune jooga.
Loengud: Südame tervis. Kõrgvererõhutõve ennetamine ja ravi. Närvivalude leevendamine koduste vahenditega.
Aastaaja kokakool: Taimne grillimine (grillihooaja alguses, kuid suviselt nõrga seedimise ajaks ideid grillimiseks ja aiapidudel söömiseks).
Loodusravi töötuba: hor-med ja 5 akna mokša. Õhtune vestlusring: Minu elu õnn ja selle seos meelerahu ja kannatustega.

 

Pühapäev
Hommikune jooga. Hommikune diagnostika.
Loeng: Ärevus, paanika, stressi ja šokiga toimetulek. Praktiline meditatsiooni- ja teraapiate töötuba: tong len egovalu vähendamiseks; kontsentratsiooniharjutused (üleskerkivate emotsioonide ja mõtete jälgimine, hetkes püsimine, hingamise jälgimne).

 

****
Kehatarkuse-meeletöö programm on Põlistarkuste ja Rahvaravi Kooli ja tiibeti meditsiini keskuse MenLingi ühistööna valminud kursus.

 

Kursus koosneb neljast osast, kuid võimalik on osaleda mõnes osas eraldi. Kui soovid osaleda vaid selles osas, siis sel juhul tuleb kokkuleppeliselt läbida ka eelnev sissejuhatus (sama nädalavahetuse reedel enne koolituse algust), et ühtlustada sõnavara ja baasteadmised.

 

NB! Kursuse maksumus: Alates 140 eurot õppetsükkel (lõplik hind sõltub, kas osaletakse ka teistes moodulites).

 

NB! Lisandub majutuskulu 20 eurot üks õppetsükkel, kui on soov ööbida keskuses.

 

NB! Maksumus sisaldab õpet toetavat toitlustust, st aastaajaga kooskõlas olevaid parimaid sööke-jooke jm vajalikku. Õppemaksu sisse kuulub kogu programm koos materjalide ja töötubadega (sh töötoa materjalidega).

 

****

 

Kursuse tutvustus: Kohtume neljal aastaajal Men Lingi kaunis Jõõpre maakeskuses Pärnumaal, et süveneda mõndadesse enimlevinud terviseprobleemidesse, leida neile lihtsaid ja efektiivseid loodusravi vahendeid nii Eesti, Idamaade, Põhjamaade kui Lääne-Euroopa pärimusmeditsiinist.

 

Kursuse läbinud õpilane oskab:

 

* kasutada peamiseid eneseabimeetodeid haiguste ennetamiseks ja tervistumiseks
* valdab mõnede konkreetsete loodusravi teraapiate/tervistavate nippide kasutamist
* on võimeline andma lihtsamaid tervisealaseid soovitusi oma perele ja klientidele seoses toitumise, meeleharjutuste ja teatud teraapiatega
* oskab algtasemel analüüsida inimkeha omadusi kõige ürgolluse (elementide) tasandil, jälgida inimkeha muutumist ja vajadusi vanuse, aastaaegade ja elustiiliga

 

Kursusele on oodatud:

 

* massöörid, joogaõpetajad ja kehaterapeudid, kes soovivad paremini mõista emotsioonide seotust kehaga ja haigustega
* psühhoterapeudid ja nõustajad, kes soovivad paremini mõista, kuidas ja miks üks või teine füüsiline haigus on seotud mõne konkreetse emotsiooni või tundega
* kõik tervisehuvilised inimesed, kes soovivad oma tervist säilitada ja haiguseid ennetada
* inimesed, kes põevad mõnda kroonilist haigust ja soovivad mõista selle tagamaid ja lõplikult hädadest vabaneda

 

NB! REGISTREERIMINE TOIMUB LÄBI SELLE LINGI: https://docs.google.com/forms/d/1TAoV65k5I2-w-0s-Mwb9VY0H7r-vd8Dg--FL9Solkds/viewform

 

Kursust viivad läbi: koduõde, EFT-praktik ja traditsioonilse tiibeti meditsiini õpilane Kaia-Kaire Hunt ja traditsioonilise tiibeti meditsiini terapeut Silva Soobik.

www.tarkustekool.ee

 

 

Sarnastel teemadel