Kristallid - iidsed õpetajad seminarisarja tutvustusõhtu
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Aprill 27 K 18:00
2016 Aprill 27 K 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Plaanin Haapsalus alustada taas 3-osalise kristallide seminari Kristallid – iidsed õpetajad järjekordse grupiga, kel on soov õppida põhjalikult tundma kristallides peituvat väge ning kasutama seda erinevatel eesmärkidel nii enda kui ka teiste hüvanguks (sh kristallidega energiavälja tasakaalustamine, eriotstarbeliste kristallmaatriksite loomine, energeetiline kaitse kristallidega jne)

Seminaride toimumise aeg ja koht Haapsalus ei ole veel paigas, kuid saab paika pandud siis, kui selgub osalejate täpne arv.

Seminarisarja tutvustus osade kaupa:
Kristallid – iidsed õpetajad I

http://www.auraview.eu/index.php/loengud/kristallid-iidsed-opetajad-i

Kristallid – iidsed õpetajad II
http://www.auraview.eu/index.php/loengud/kristallid-iidsed-opetajad-ii

Kristallid – iidsed õpetajad III
http://www.auraview.eu/index.php/loengud/kristallid-iidsed-opetajad-iii

Nüüd, kui see kõik endiselt põnevalt kõlab, kuid Sul tekkis ka palju küsimusi ning sooviksid enne otsustamist tutvuda, mis sorti seminariga tegemist on ja mida kõike selle käigus teada saab, siis just Sind ootangi 27. aprillil kell 18.00 Haapsalus aadressile Posti 26 oma salongi 3-osalise kristallide seminarisarja tutvumisõhtule nuusutama seminari teemasid selleks, et aidata Sul otsustada, kas tegemist on just sellise väljakutsega, mida senini otsinud ja oodanud oled.

Võib-olla oled isegi osalenud mõnel kristallide loengul või koolitusel. Ehk on Sul endalgi, mida teistega jagada: mõni naljakas seik või üllatav olukord, kus tundsid kogu hingest, et midagi imelist on tänu kristallidele juhtunud. Kõik võta tutvustavale õhtule kaasa!

Isegi kui Sa ei leia, et ükski eelnev teema Sinuga haakuks, kuid oled lihtsalt kristallidest huvitatud, ootan ka Sind, sest nopped kolmelt seminarilt võivad ka sel õhtul Su südamesse mõne väärtusliku seemne juba kasvama panna.

Osalustasu 5 eurot.

Kohtumiseni,
Annika Vali

Sarnastel teemadel