Aurapildistamine e bioenergeetiline diagnostika ja eraseansid
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Aprill 26 T 11:00
2016 Aprill 26 T 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ERASEANSS

Olen intuitiivselt töötav terapeut-nõustaja. Minu nõustamisseansid baseeruvad transpersonaalse nõustamise ja hüpnoteraapia alustele, kuid juba aastaid aitavad mind ka tarokaardid ning intuitiivne tunnetus.

Minu töö põhifookus seisneb erinevate, ennekõike hüpnoteraapiasse kuuluvate tehnikate abil Sinu alateadvusesse surutud tunnete vabastamises eesmärgiga aidata Sul taastada energeetiline tasakaal ning ühendus oma seesmise väega.

Selle kõige käigus aitan lahti harutada Sinu ümber olevaid energeetilisi mustreid, püüan aidata Sul luua seoseid minevikus allasurutud tunnete ja praeguste pingeliste või traumaatiliste elusündmuste, haigusseisundite, blokeeringute vahel, töötan vajadusel ka kristallide ja kätega. Võin aga jätta transpersonaalsed maailmad ja esoteerilised teemad sinnapaika ja toetuda psühholoogilise nõustamise alustele. Minust rohkem saad lugeda siit.

Registreerimine: info[at]auraview.eu

Seansi kestvus orienteeruvalt kuni 1,5h.

Hind 45€.

Ajakava leiad siit

AURAPILDISTAMINE JA BIOENERGEETILINE DIAGNOSTIKA


AurapildistamineAurapildistamine ja kogu selles oleva informatsiooni tõlgendamine, lisaks ka tšakrate energiataseme määramine, toimub kaasaegse tehnoloogia abil, mis on üles ehitatud inimese bioandmete analüüsi, värvipsühholoogia, energiavälja ja vaimse-kehalise seisundi analüüsimise ja uurimise alustele.

Ja siin on selgitus:
Kuigi sõna "aurapildistamine" kõlab põnevalt ja võib-olla isegi pisut intrigeerivalt, nagu üks kaasaegne meelelahutus seda olema peabki, ei nimetaks ma enda läbiviidud aurapildistamisi siiski pelgalt meelelahutuslikeks protsessideks. Kasutan aurakaamerasüsteemi võimalusena viia Sind sügavamale enda sisse, et tegema hakata tööd sootuks teistel tasanditel, kui seda näiteks tavanõustamismeetodid võimaldavad. Kindlasti eeldab see Sinult valmisolekut ning omajagu ka julgust.

Kuna lisaks aurakaamerasüsteemile loen Sinu energiavälja intuitiivselt, on minu eesmärk ekraanil olevast visuaalsest pildist ja paljudest elututest mõõtetulemustest Sulle äratuntav nn elav verbaalne teos maalida, mis haagiks ka tõepoolest Sinu tõelise olemuse erinevate tahkudega ning mis fotona ei kaoks pärast pildistamist kuhugi riiulisse raamatute vahele või sahtli põhja "Tehtud ja unustatud" - nimelisse mappi, vaid inspireeriks Sind end edasi avastama.

Kuna tegemist on diagnostilise protsessiga, mille käigus vaadeldakse, ilma otseselt kohapeal midagi korrigeerimata või muutmata, nagu näiteks kristalliteraapia või reiki puhul tehakse, siis aitabki aurapildistamine ennekõike selgust ja kinnitust saada, ilma hinnanguid andmata, nagu oleks miski hea või halb Sinu sees.

Küll aga on kõik Sinu välised korratused tegelikult vaid Sinu sisemaailma segapundarde peegeldused, mistõttu ei jää muud üle, kui nende harutamist alustadagi justnimelt sealt seest, sellelt nn juuretasandilt. Sest meeleheitlik püüd välist kontrolli alla saada on üsna mõttetu üritus ning kuulub eranditult läbikukkumisele.

Mis on aga sees? Millised on need vastused? Kust need tulevad? Mida nendega peale hakata? Nendele ja paljudele teistele samalaadsetele küsimustele püüabki aurapildistamine energeetilises keeles võimalikke vastuseid leida, et koos väärtusliku teadlikkusega leaksid ise enda julguse ja väe, et hakata juhtima enda elu ning saatust.

Veel aurapildistamise kohta saad lugeda siit.

Fotosessioonile registreerimine: info[at]auraview.eu

NB: Aja broneerimisel anna teada ka eelistatuim FOTOVARIANT.

Ajakava leiad siit

Sarnastel teemadel