Hingamiskontsert - Vabanemine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Mai 19 N 18:30
2016 Mai 19 N 21:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

N 19. mail kl.18:30-21:30 "Vabanemine"

Hingamiskontsert on ilus kogumik hingamis-, hääle- ja kehapraktikatest ning kontserdist.

 

Soojendusharjutused annavad võimaluse meelel rahuneda ja saada parem kontakt kehaga. Selgem kohalolek iseendas annab võimaluse muusikat sügavamalt ja nüsansirikkamalt kogeda, mis valmisoleku korral võib laieneda transpersonaalseteks* elamuseks. See on kontsert, mis avab ukse isiksuse süvakihtide juurde, kus on võimalik kogemuslikult tunnetada helisid kui energiavibratsioone ja neid teadlikult endas suunata.

19. mai teema:  „Lõpp. Lahtilaskmine . Vabanemine. Kuidas ma mõistan, et midagi minus või mu elus lõpuni jõudnud? Kas ma võtan muutusi kergelt või raskelt? Kuidas vabaneda sellest, mis mind enam ei toeta?"

Igal korral sukeldume ühte teemavaldkonda sügavuti. Tunnetame seda soojendusharjutusi tehes ja kontserdi helikeele abil. Kõik kevadised kontsert-õpitoad on erineva kava, rütmi ja heliruumiga.

Hingamiskontsertite ÜLESEHITUS:

* Sissejuhatus: hingamispraktikate ja hääletöö tutvustamine
*Soendusharjutused: hääle-, hingamis- ja kehatöö
*Hingamiskontsert: vabastava hingamise seanss elava muusikaga (harmoniseerivad rütmid, tervendavad helid, intuitiivne laul ja hääle impovistastioonid)
* Lõpuring: kogemuste jagamine ja küsimustele vastamine

ÜHE kontsert-õpitoa MAKSUMUS on 20 eurot.

REGISTREERU ONLINE http://goo.gl/forms/fWHBVp5ySM
või tel. 559 30 551, info@helid.ee

Võid maksta ülekandega Prosvet OÜ EE631010220118238013 või tasuda kohapeal sularahas.

Ülekandes märkige palun osaleja nimi ja ürituse kuupäev.

Aadress: Tervendavate Helide Keskus, Uus tn 19 (sissepääs jalgväravast, Okasroosikese lossi kõige vasakpoolne uks viib otse meie saali).

Parkimisinfo: tasuline parkimine (Vanalinna tsoon), kõige soodsam parkla asub Norde Centrumist lähedal, Europark, Ahtri 3 (3 eur / ööpäev)

Kaasa: (jooga)matt ja/või tekk või magamiskott (Kui Sa ei saa, siis anna sellest korraldajatele teada)

*Transpersonaalsetena käsitletakse kogemusi, mille puhul identiteeditaju ulatub individuaalsest või personaalsest kaugemale ja hõlmab näiteks inimkonna, elu, psüühika või ruumi avaramaid aspekte. (Allikas: www.transpersonaalne.ee)

HINGAMISPROTSESSI JUHENDAJA:
VIRGE KUIVJÕGI – hingamisterapeut. Teen hingamisterapeudi tööd ja korraldan erinevate praktikate üritusi, mis mul endal on pannud silma särama ja mida on rõõm teistega jagada (5 rütmi tants, liikumisõpitoad, kontserdid, TRE, tantra jne.). Põhiliselt tegutsen Tartus, aga aeg-ajalt teen hingamisgruppe ka Ida-Virumaal, Tallinnas ja Pärnus. Individuaalseansse pakun Tartus ja Tallinnas. Tel 5240468, e-mail: virge.kuivjogi@gmail.com, www.loomenauding.ee

HELI JA MUUSIKUD:
Kontserdi ajal kõlavad iidsed muusikariistad, mille kõla pole ainult lummavalt ilus, vaid omavad ka tervendavaid omadusi: GONGID, DIDGERIDOO, TIIBETI HELIKAUSID, FLÖÖDID. Saate tunnetada nende vibratsiooni ja koos hingamisega tekitada resonantsi oma kehas. Kõlab ka ÜLEMHELI- ja KURGULAUL, selle kuulamise ajal muutub ja süveneb taju, rahuneb või isegi vaikib meel, laieneb teadvus, ilmuvad mitmesugused taipamised ja välgatused.
Esinevad ja toetavad hingamisprotsessi oma muusikaga LILIA

MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV, Tervendavate Helide Keskuse loojad. www.helid.ee

Hingamiskontserdi MÕJU:
* vabastab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid
* alandab stressitaset
* aitab lõdvestuda
* jõuda mõtteselguseni
* leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu
* tunda loovuse ja loomingulisuse kasvu
* suurendada elujõudu
* toetab spirituaalset arengut

Kontsertite TAGASISIDE:
Vabastav hingamine koos heliteraapiaga oli väga võimas. See, mis minuga toimus, seda ei oska seletada, tegin seda esimest korda. Minu sees oli nagu suurpuhastus, vabanesin millestki, mida ma olin endas hoidnud ja säilitanud. Hingel on nüüd parem, selg on sirgem ja seda kõige otsemas mõttes. Ma tänan veelkord selle kogemuse eest kõiki , kes selleks oma osa andsid ja eriti Virget.
Hingamiskontserdil osaleja tervisepäevadel "Hingamise vägi"

Tänud veelkord eilse päeva eest! Analoogseid üritusi võiks rohkem olla! Need harjutused + hingamine elava muusikaga oli väga väärt kogemus. Aitäh!
Kristel

HELITERVENDUSEST ROHKEM
Enamuse oma ajast veedame valdavalt katkematus taustamüras, kaasaarvatud meie enda mõttelärm. Tõstetud energeetilises olekus ja harmoonilises helivibratsioonis tekib vaikus ning mõtete voog peatub. Vaikuses võib saada kuuldavaks südamesoovid, sügavad taipamised ja ideed, mis aitavad olla kooskõlas iseenda ja maailmaga.

Meie keha aatomid on pidevas liikumises. Liikumine tekitab heli. Heli on alati vibratsioon ja igal meie organil on oma helikõrgus. Kui me jääme haigeks, siis see näitab, et kuskil meie isiklikus võnkesageduses on tekkinud ummistus. Heliterapeudid teavad rääkida, et haigetel kohtadel ravi-instrumendid (nt helikausid) pikalt ei helise. Harmoonilises heliruumis viibimisega ja hääle tegemisega on võimalik avada energeetilisi ummistusi. Nii saavad keharakkude sagedused tagasi harmoonia, tervis hakkab paranema ja meel helgemaks muutuma.

http://www.prosvet.eu/est/hingamiskontserdid-kevad-2016/

https://www.facebook.com/events/1052951298109702/

Sarnastel teemadel