Loeng "Veresooned ja meie tervis"
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Mai 19 N 18:00
2016 Mai 19 N 19:30
Europe/Tallinn

Veresoonte seisundist sõltub meie tervis ja eluiga. Kuidas korrastada ja hoida korras oma vereringet. Millised on vereringe viletsast seisundist tingitud tõved ja mida saame ette võtta, et korrastada oma vereringet ja hoida seda töökorras.

Mitmetuhande aasta vanune hiina traditsiooniline meditsiin rõhutab, et  meie tervis ja eluiga sõltub otseselt sellest, millises seisus on meie kapillaarid – meie väikseimad veresooned. 

Ükskõik milline muutus meie organismis on seotud mikrotsirkulatsiooniga (ehk väiksemate veresoonte ringlusega). Selle riknemine aga on paljude haiguste põhjuseks, sest mikrotsirkulatsioon on kui inimese teine süda. Kapillaaride olukorrast on põhjustatud  tõsised kroonilised haigused.

Miks muutub meie veresoonte läbilaskvus viletsamaks, kuidas korrastada oma vereringet jm kasulikku kuuletegi lähemalt. 

Enne ja peale loengut võimalik osalejatel teha oma kapillaaride uuring (individuaalselt kestus 15-20 min). Näeme järgmiste piirkondade verevarustust: süda, kopsud, kaela- ja õlavöönd, pea, magu, maks, suguorganud, neerud, ristluu, jalad. 

NB! Kapillaaride uuringuks vajalik registreerumine telefoni teel.

OLETE OODATUD kuulama -küsima!

Lisainfo ja registr.: tel. 56 221155, Silva
silva (at) stability.ee
www.stability. ee

TEISTMOODI KOOLITUSED ja KONSULTATSIOONID
* KOOLITUSED - positiivne psühholoogia, loomulikud kriisid, lõdvestus, naerukoolitus, loovus, erinevad loovtegevused jt.
* TERVISEKOOLITUS. TERVISETOOTED
Diagnostika, konsultatsioonid, tervisetooted, koolitused. Hiina tradistiooniline medistiin. Hiina tervisevõimlemine.

Sarnastel teemadel