"Leia end - Naidi sebja” VIII esoteerikafestival
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Aug 05 R 17:00
2016 Aug 07 P 18:00
Europe/Tallinn

"LEIA END – NAIDI SEBJA" VIII ESOTEERIKAFESTIVAL 5-7.08.2016

Avatuna erinevatele maailma-nägemistele, keeltele ning oolkondadele. Teemadeks on vaimne areng ja enesetäiendamine, suhtlemine loodusega, tervendavad ning psühholoogilised praktikad, mille eesmärgiks on iseenda ja meid ümbritseva maailma mõistmine ning vaimse tasakaalu saavutamine. Meie festival on avatud kõikidele maailmavaadetele, keeltele ja koolkondadele. Festivali põhilisteks teemadeks jäävad vaimne areng ja enesetäiendamine, suhtlemine loodusega ning tervendavad ja psühholoogilised praktikad, kõik ühe eesmärgiga — enese ja meid ümbritseva maailma mõistmine ning vaimse tasakaalu saavutamine. Festivali kava on koostamisel ning valmib juuLis. Seniks juba teadaolevate, registreeritud esinejate ja tegemistega võite juba praegu tutvuda. Video! Sellest mida jagame. http://youtu.be/nIcfRFLqaj8

Nagu ka eelnevatel aastatel, käib töö 3-el laval + paviljonides + uues saalis. Vihma korral on meil telgid, uus saal koos peoruumiga, kaminasaal ja varjualune. Toitlustus ka seekord tavalisena ja ayurveda taimetoiduna. Töökeelteks on eesti ja vene keel ning püüame tagada venekeelsete esinemiste/praktikate tõlget eesti keelde. Vabatahtlikud, kes on valmis tõlkima, on eriti teretulnud.

Piletid 35/40/45 € kohapeal või piletilevist , festivali pass 1.juulini pisut piletilevist ostes pisut odavam. Registreeri!

www.leiaend.org / info@leiaend.org / FacebookSündmus FBś

+372 59193707 - Aivar +372 5067084 – Jelena

VANA-VESKI Järvamaal 5-7.08.2016  Korraldavad MTÜ Eesti südames ja www.vanaveskipuhkekeskus.ee

Ootame osa võtma, kutsume koostööle ja esinema lektoritena, esinejatena ning instruktoritena kõiki, kes soovivad teistega jagada oma teadmisi, oskusi ja kogemusi
Osavõtjate ja tegijate registreerimine kestab veel!


Töö on 3-5 laval, saalis, paralleelselt. Keeled Eesti ja Vene, pisut ka Inglise keelt. Kavas on põhileel koos tõlke võimalusega tähistatud. Veel et seal olev tähis n/a tähendab et keelel pole tehtavas olulist tähendust (nt jooga ja kehatööd, praktikad). Ootame igati appi vanbatahlikena Teidki, kes te saaksite tõlkida nii Eesti>Vene kui Vene>Eesti keeltest. Ka teie spontaanne abi koha peal on teretulnud.
Veelkord kavast: sel aastal panime kava tööversiooni kohe veebi ülesse. See on muutumas järjest sisukamaks ja ka täpsemaks.
2015. aasta esinejate geograafia ja valik on oluliselt rikkam, esindatud 9 maad: Lapimaalt Indiani. Ameerikast Siberini. Sel aastal huvitavaid tegijaid ka Ukrainast, Valgevenest ja oleme liitunud rahvusvahekise organisatsiooniga INTERNATIONAL ASSOCIATION OF HEALTH PRACTICE SPECIALISTS

Võimalusel registreerige end, oma osalemise soov, kas kodulehel või FaceBooki sündmuselt. Ka pileti ost Piletilevist on teretulnud. See tagab kindlasti sissepääsu. See tagab olulise info ja lõpliku (päris valmis ei saa nii suure ürituse kava küll kunagi ;-D) õigeaegse saatmise. Festivali ajal on kava onlineś vaadatav ka www-st "Kiosk".

 

 

Olete teretulnud osalema, vaatama, saama rikkamaks uute kogemuste ja muljetega !

Tere tulemast Vana-veskile!

Ka hea ilma oleme juba tellinud ;-D

 Lubame huvitavaid riituseid ja praktikaid

 

Sarnastel teemadel