ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö õhtu Algallika meditatsiooniga Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Juuni 30 N 18:15
2016 Juuni 30 N 20:30
Europe/Riga

 

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

ALGALLIKA Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

 

Töötoas kordame üle Algallika põhitõed, räägime Binnie A. Dansby'st. Hingamise sissejuhatuseks teeme läbi ühe tema tähtsama meditatsiooni – Algallika meditatsiooni, mis sisaldab tšakrate kaupa grupeeritult peaaegu kõiki toetavaid Algallika Afirmatsioone (ülimalt positiivses ja toetavas võtmes kinnitavaid lausungeid), avades ja energiaga täites üht tšakrat teise järel. Algallika Afirmatsioonid on saatjaks kogu hingamissessiooni vältel. Lõpus toimub väike jagamisring.

 

Juhendaja Reet Karro on lõpetanud Algallika Protsessi ja Hingamistöö 3-aastase koolituse ja ka superviisoriõppe. Reet töötab hingamisterapeudi ja reikiõpetajana, juhendades hingamissessioone ja viies läbi meditatsioone .

 

Aeg: neljapäeval, 30. juunil 2016 kell 18.15-20.30.

 

Koht: Hingamisstuudios, Saekoja 36a-206.

 

Võtta kaasa tekk/pleed, peaalune ja veepudel. Matid on koha peal olemas.

 

Maksumus 12-15 eurot, vastavalt võimalustele.

 

Rohkem infot: http://hingamisstuudio.ee

Registreerimine: Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

 



Sarnastel teemadel