Crystal Ra Laksmi küllusliku elu loomisest
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Juuli 06 K 18:00
2016 Juuli 06 K 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Tartus peab interaktiivse loengu Crystal Ra Laksmi, eestlannast maailmarändur, dipomeeritud antropoloog ja dokumentaalfilmide looja.

Crystal Ra jagab Mehhikos ja Hawail omandatud tervedamistarkusi ja õpetab elama kerget, voolavat, rõõmsat ja külluslikku elu. Ta tutvustab loengus ka veeteraapiat Wantra, mis õpetab lõdvestuma ja hetkes kohal olema. Kui elu voolab takistustevabalt, suudad teha õigeid valikuid ja avada ka küllusekraanid, kinnitab Crystal Ra.

„Igaühe elulugu on justkui väike pärl suurest keest. Osad pärlid säravad, mõned aga on tuhmunud. Kas soovid, et lööksid särama ja pakataksid energiast?" küsib Crystal, kes toob sõnas ja pildis meieni nn essentsi oma kogemustest:

KUIDAS

  • usaldada elu, alistuda ja kontrollist täielikult lahti lasta;
  • vältida masendust ja elada täiel rinnal;
  • hoiduda takistuste loomisest;
  • teha teadlikke valikuid;
  • luua oma ellu küllust?

KES ON CRYSTAL RA?

Crystal on olnud meie külaliseks kaheksa aastat tagasi, tookord Kätlin Rooviku nime all. Eestis sündinud ja võõrsil elanud naisel on põnev elukäik: ta sai Eestis tuntuks ingliteraapiat tutvustades, seejärel rääkis ta loengutel aurauuendusest ja indigolastest, aga ka sellest, kuidas leida oma eluülesanne ja luua küllust. Järgnesid tantra ja veeteraapia õppimine-õpetamine.

Tal on bakalaureusekraad antropoloogias (Oslo ja Kaplinna ülikool) ja magistrikraad visuaalse kultuuri alal (Tromsö ülikool), lisaks on tal ette näidata aminoloogi ehk ingliterapeudi ja auratransformaatori tunnistused Lõuna- Aafrikast ja Norrast. Viimastel aastatel on Mehhikos elanud naine juhtinud Hawais seiklusgruppe, õppinud Mehhikos tervendamistehnikaid ning välja töötanud veeteraapia Wantra.

Enda sõnul on ta kogenud nii kõrgusi kui kuristikke ning taas fööniksina tuhast tõusnud.

Vt lisaks: www.arengutee.com

 

 

Sarnastel teemadel