Loeng: Väljaspool lootust ja hirmu-kuidas olla siin ja praegu
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Sept 22 N 18:00
2016 Sept 22 N 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Meil on teile rõõm teatada, 22.09.18:00 Tallinna Rahvusraamatukogu väikese konverentsi saalis toimub Steven Landsbergi loeng „Teisel pool lootust ja hirmu. Kuidas olla siin ja praegu"


Ühingu liikmetele hind 5 eur

Selle loengu eesmärgiks on ilmalik lähenemine vaimsusele, ilma usuliste või rituaalsete alatoonideta. Me keskendume oma pingete põhjustele, viisile kuidas meie emotsioonid arenevad, kuidas nendega tegeleda ja neid vabastada meditatsiooni protsessi kaudu, kus fookuseks on keskendatud tähelepanu ja lõdvestunud kohalolu. See loeng sisaldab nii kirjeldavaid loenguvormis sessioone kui ka praktilisi meditatsiooni perioode, selleks, et saada täpne ja selge arusaam sellest mida kohaloleku rakendamine või kasutamine endast tähendab.

Steven Landsberg alustas Tiibeti Budismi õpinguid 1967 aastal, kui ta ellas veel Indias.Ta õppis seal kaks aastat Sanskriti ja Tiibeti keelt ja tegeles mitmeid aastaid õpetuse sügavamaks mõistmiseks vajalike ettvalmistavate harjutustega. 1982 osales ta esimesel Chögyal Namkhai Norbu õpetuse laagris ja alustas seejärel harjutamist tema juhendamisel. Ta sai õpetuse meistrilt autoriseeringu teiste õpetamiseks 2010-ndal aastal ning sellest ajast peale on ta pidanud loenguid ja andnud kursusi Budistliku meditatsiooni erinevate tahkude teemal.

23.09-25.09 leiab aset Dzogchen Ühingu liikmetele mõeldud nädalalõpu SMS õpetus mille teemaks on:
Dzogchen õpetuse vaade võrreldes Anuttaratantra, Mahayoga ja Anuyoga teega, kus peamiseks rõhuasetuseks on Rusheni praktika ning mõningad Semdzini harjutused.

Rusheni ja Semdsini harjutuste eesmärgiks on aidata meil arusaada mis vahe on meie meelel ehk teadvusel, kes pidevalt hindab ja kaalutleb ja meele tegelikul loomusel mis asub teisel pool, aega ja ruumi.
Kursus toimub aadressil Lai tn 42
Reedel alustame kell 18.30
Laupäeval ja Pühapäeval mõlemil päeval on 2 Tuni
Kell 10:00 ja 15:30
Kursuse tasu 55 eur
Kellele osutub summa kursusel osalemiseks takistuseks, siis palun andke sellest aegsasti teada.
Leiame kindlasti lahenduse. Olete kõik väga oodatud.

Sarnastel teemadel