Ülemaailmne kursus «Sahaj Samadhi Meditatsioon» - Art of Living
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Okt 21 R 18:00
2016 Okt 23 P 20:30
Europe/Tallinn

Kursus «Sahaj Samadhi Meditatsioon»

Esmakordselt meil kõigil on suurepärane võimalus läbida Sahadj Samadhi meditatsiooni kursuse selle kursuse kõige tuntuma õpetaja – Dhanu Didi'ga! Ka samuti suurepärase õpetajaga Venemaalt – Iraida Rosljakoviga!

Kursus toimub Tallinna Art of Living keskuses Iraida juhendamisel, aga teise ja kolmanda päeva juhendab kursust online (Skype abil) Bhanu!

Sellises formaadis toimub see kursus korraga ülemaailma paljudes riikides!

Ainult 3 päeva: 21.-23.oktoobrini TALLINNAS

R 18.00 – 20.30; L.P. 16.00-18.30

Baaskursuse eelnev läbimine ei ole vajalik! Kõik huvilised teretulnud!
Kursus on mõeldud neile, kes soovivad õppida meditatsiooni või juba praktiseerivad seda. Kõik uued osalejad saavad personaalse mantra, mis aitab muuta meditatsiooni sügavamaks ja efektiivsemaks.

Kursusest
Kursus on mõeldud neile, kes soovivad õppida meditatsiooni või juba praktiseerivad seda.Osalejad saavad Swamilt personaalse mantra, mis aitab muuta meditatsiooni sügavamaks ja efektiivsemaks.
Sahaj Samadhi meditatsioon on iidne praktika, mis laseb teadvusel kinnituda ja rahuneda sügaval endas. Kui meel rahuneb, lahkuvad kõik pinged ja stressid. See võimaldab meil viibida käesolevas hetkes.
Sahaj tähendab loomulikku, Samadhi valgustumist, mis on meie tegelik olemus. See on armastus ja rõõm. Sahaj Samadhi meditatsioon annab võimaluse saavutada rahu ja rahulolu, mis lähtub vaid hinge sügavusest.
Elus rakendame me nii palju jõudu, et sageli loome sellega soovimatut stressi ja pinget. Meie meel kannatab, sageli raevub möödaniku pärast või laskub kahtlustesse määramatu tuleviku pärast.
Meditatsioon - see on jumalik rahu, mis tuleb meie juurde ilma igasuguse jõupingutuseta. Meie sisemine loomus saab meile kättesaadavaks. Mõnekümneks minutiks laseme minna püüdlustel ja igasugusel võitlusel, sukeldudes sügavale enda sisse. See on peen mitte midagi tegemise kunst. Laseme minna kõigel ja muutume selleks, kes oleme. Selles peitubki meditatsiooni saladus. Igaüks võib seda saladust õppida.
Sahaj Samadhit õpitakse spetsiaalselt ettevalmistatud õpetaja käe all, kes omab sügavaid teadmisi Samadhi seisundist. Ta aitab avaneda meditatsiooni uksel nii, et kursusel osaleja võib ilma jõupingutusteta sukelduda iseendasse.
Mediteerimise kunst on üllatavalt lihtne, aga sellegipoolest peen kunst, mis nõuab mõningaid individuaalse õppe harjutusi koos õpetajaga. Olles meditatsiooni selgeks õppinud, võib seda praktiseerida igapäevaselt nii, nagu meeldib – kodus või tööl.
Valgustatuse seisund - Samadhi, on inimese kõige väärtuslikum ja hinnalisem omand. Igaüks on seda seisundit kogenud, kasvõi teadvustamata, teatud sügava rõõmu ja õnne hetkedel, näiteks puhkuse või koolivaheaja kestel. Sellistel hetkedel muutub meel helgeks ja kergeks.
Meditatsioon ei ole kontsentratsioon ega laiskus, unistustes hõljumine ega uni. Meditatsioon - see on sisemine kunst, mis lähtub iidsete helivibratsioonide mõistmisest. Kõige iidsematest aegadest peale on inimesed teadnud, et helidel on teatav toime meelele. Ammustel aegadel arendati Indias Vedade traditsiooni väga eesrindlikku õpetust helidest ning nende mõjust meelele ja kehale.
Sahaj Samadhi õpetab sedasama igivana teadmist helidest ja aitab reisida iseendasse. Kursuse ajal antakse teile edasi sobiv heli, mantra ja meetod, kuidas loomulikult ja efektiivselt seda meditatiivset heli kasutada. Kahe tunni pikkuste harjutuste tulemusena mõne päeva jooksul omandate Samadhi kogemuse ning õpite seda esile kutsuma oma soovi järgi. Regulaarne praktiseerimine mõnekümne minuti jooksul kaks korda päevas muudab teie elukvaliteeti märgatavalt.
Meditatsiooni mõte on ühendada sisemine puhkuse, rahu ja rõõmu maailm välise tegude ja saavutuste maailmaga. See sisemise ja välise ühendus aitab kaasa vaimsele kasvule ja loomulikule avastusele sellest, kes te olete.

Kursus toimub tõlkega  eesti keelde.

 

KOHT: Art of Living Tallinna keskus (Mustamäe tee 24, sissepääs - kõige parempoolsem välisuks, 2.korrus).

AJAKAVA JA KURSUSE FORMAAT:
N 21.10 18.00–20.30
R 22.10 16.00-18.30
L 23.10 16.00-18.30

Kursuse otseülekanne toimub samal ajal kogu maailmas järgmises formaadis:
1.Päev: kursuse juhendab Iraida
2. ja 3.Päev: otseülekanne Skype abil koos Bhanu Didi ja Iraida juuresolekul.
Kõik kolm päeva tegeleme kõik koos grupis.

PALUME KINDLASTI ARVESTADA SELLEGA, ET OSALEMINE ON VAJALIK KÕIKIDEL PÄEVADEL!

OSALUSTASU: 85 eurot, kordajatele 20 eurot
Osalustasu kursuse algajatele teistest linnadest võrdub kursuse "ÕNN" osalustasule teie regioonis. (infot saab meilt)

REGISTREERIMINE: www.artofliving.org

TASUMINE:
Palume kanda OÜ Art of Living Education pangaarvele EE332200221044867486 (Swedpank). Märksõnaks: 21-23.10.16 „SSM", Tallinn ja Teie nimi.
Tasumine on võimalik ka kohapeal sularahas.

MIDA VÕTTA KAASA: Palume Teid riietuda mugavalt, võimalusel võtta kaasa joogamatt (vajadusel saab ka kohapeal)
Kui olete teisest linnast, siis saab ööbida meie AOL keskuses. Selleks peab sul kindlasti olema oma magamiskott. Keskuses on olemas dušš.
Üks öö maksab 3 eurot.

LISAINFO: www.artofliving.org, info@artofliving.ee, 5657 2606.

Rohkem infot: www.artofliving.org

Liituge juba täna meie uudistega facebook´is https://www.facebook.com/ArtofLivingEstonia

Kohtumiseni kursusel!

Margarita Gluboki

Art of Living Education
Tel. (+372) 56 57 2606
info@artofliving.ee
www.artofliving.org
skype: artofliving.ee
https://www.facebook.com/ArtofLivingEstonia

Sarnastel teemadel