Holistika Instituudi soolaleivapidu
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Nov 05 L 13:00
2016 Nov 05 L 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kutsume Sind peole!

Holistika Instituut avab külalistele oma uue kodu uksed 5. novembril 2016 algusega kell 13.

Holistika Instituut kolis augustis oma uude koju, mille aadressiks on Endla 15. See on maagiline värvi muutev maja, mis saab endale nimeks Centennial.

Soolaleivapeole on teretulnud nii vanad kui noored, nii instituudis õppijaid kui need, kes pole kunagi varem meie juures käinud. See on hea võimalus vaadata ja uudistada, instituudi rahvaga juttu rääkida ja oma küsimustele vastuseid saada.

Vägi on algustes ja vägi on lõppudes, ütleb üks väe reeglitest. Kui alustada mõnda tähtsat asja, siis tasub algust tähistada, et õnn seda saadaks ja asi õige hooga käima läheks. Šamaanid on alati tundnud väe saladusi ja inimesed läbi aegade pühitsenud tähtsaid hetki elus, olgu see siis sünd või surm, pulm või uusaasta. Paljud väärtuslikud traditsioonid on aga kahjuks kaduma läinud. Meie peame vanadest tarkustest väga lugu ja oleme nõuks võtnud vanad head kombed jälle üles äratada.

5. novembril kell 13.00 on kätte jõudnud kasvava Kuu seitsmes päev. See on parim päev sõnamiste ja loitsude, tänapäevases keeles afirmatsioonide jaoks. Päeva sümboliks on nõiakepp, iga sel päeval puhta ja südamest tuleva taotlusega öeldud sõna muutub tõeliseks võlusõnaks. Kuu tugevdab sõna jõudu ning kõigil headel soovid ja sõnalistel kinnitustel, mida me sel päeval tulevikku saadame, on suur vägi sees.

Üks väe reeglitest ütleb, et vägi on ühenduses. Ühises tseremoonias loome me palju enam väge kui Holistika Instituudile vaja läheb. Igaüks, kes sel tähelepanuväärsel päeval meile külla tuleb ja avatseremoonia läbi teeb, saab ise ka tubli annuse väge kaasa, et omaenda algustele hoog sisse lükata.

Tule ja võlu koos meiega õnne ka endale!

 

Soolaleivapeo kava:

* Kava võib veel täieneda ja muutuda

12.30 Uksed on külalistele avatud

13.00 – 13.45 Avatseremoonia

13.45 – 14.00 Paus

14.00 – 14.30 Mis on holistika? Instituudi juhataja, koolitaja Marina Eberth tutvustab mõiste „holistika" sünnilugu ja selgitab, millised parimad palad erinevatest kultuuridest, vaimu arendamise traditsioonidest ja kaasaegsetest teadusuuringutest moodustavad baasi, millele holistika toetub.

14.30 – 14.45 Paus

14.45 – 15.30 Miks ma armastan holistilist treeningut? Koolitajad Kristiina Garancis, Tiina Pedak ja Tania Haasma räägivad sellest, mida õppijad treeningus hindavad ja mida nad ise väärtuslikuks peavad.

14.45 – 15.30 Teraapiakabinettides ootavad terapeudid huvilisi, et väikestes hubastes juturingides tutvustada holistilist regressiooniteraapiat ja vastata küsimustele.

15.30 – 15. 45 Paus

15.45 – 16.15 Maailma parim elukutse – holistilise regressiooni terapeut. Huviliste ette astuvad terapeutide õpetajad Heili Laido ja Katariina Martens.

15.45 – 16.15 Teraapiakabinettides ootavad terapeudid huvilisi, et väikestes hubastes juturingides tutvustada holistilist regressiooniteraapiat ja vastata küsimustele.

16.15 – 17.00 Pidulik tordisöömine.

Kohtume instituudi uues kodus, aadressil Endla 15, IV korrus. Sündmus on tasuta!

Palun anna oma tulekust meile teada: info@holistika.ee

Rõõmsa kohtumiseni!

Info veebis! 

Sarnastel teemadel