Laste ärksameelsuse (mindfulness) arendamine: Põhimõtted ja arusaamad parimate positiivsete tulemuste saavutamiseks
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Märts 20 E 10:00
2017 Märts 20 E 16:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Laste ärksameelsuse (ingl k mindfulness) arendamine

Üle kogu maailma tegelevad haridustöötajad ja terapeudid ärksameelsuse kasulikkuse uurimisega töös laste ja noortega. Nad toovad esile uusi viise kuidas aidata lastel rahuneda, keskenduda, arendada eneseteadlikkust, hoida alal emotsionaalset tasakaalu, arendada empaatiat ning suurendada sisemist vastupidavust.

Erinevalt täiskasvanutest, kus tulemused sõltuvad ise õpitu praktiseerimisest, on laste puhul määravaks „seestpoolt õppimise" keskkonna loomine, ärksameelsuse sidumine kujutlemisega ja liikumise, mängulisuse, uurimise ning loomingulise eneseväljenduse kasutamine. Selleks, et lastega parimaid tulemusi saavutada, peame me neile edasi andma asjakohaseid kogemusi, kinnistama nende ärksameelsuse põhiseid arusaamasid, tugevdama põhioskuseid ning täiustama töövahendeid kogu eluks.
Programmist

Selle ühepäevase töötoa eesmärk on anda terapeutidele, haridustöötajatele ja vanematele edasi põhimõtteid, arusaamasid ja oskusi ärksameelsuse tehnikate efektiivseks kasutamiseks laste ja noortega.

Töötuba toetub üle 16-aastasele kogemusele töös lastega, nii Iisraelis kui üle kogu maailma. Töötoa eesmärk on aidata Sul tugevdada eneseusaldust kasutamaks ärksameelsuse harjutusi lastega ning saamaks selles parimaid tulemusi.

Maksumus: 50 eurot

Töötuba toimub: Tallinna Kesklinna Lastepolikliinikus, Ravi 27, Tallinn. Lisainfo: 56 450 677

Registreeru siin: http://teadlikmina.ee/koolitused/laste-arksameelsuse-mindfulness-arendamine/

Sarnastel teemadel