Laubatšakrat aktiveeriva hingamise õhtu Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Nov 17 N 18:15
2016 Nov 17 N 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

 

Ida tervendussüsteemides tuntud seitsme tšakra õpetuse järgi on kulmude vahekohast veidi kõrgemale avanev Kolmas Silm ehk vaimusilm indigosinine. Kolmas Silm on seotud meie ajuripatsi, kõrgema närvisüsteemi ja ajuga. See mõjutab meie kõrgemaid mõtlemisoskuseid, intuitsiooni, ettenägelikust ja inspiratsiooni. Kolmanda Silma avanemine on ime ja kingitus.

17. novembri hingamisõhtul räägime indigosinisest värvist, ümbritseme end sellega, kujustame seda. Tutvume Kolmanda Silmaga, tema mõjutuspiirkonnaga kehas, piisava lahtioleku, blokeerituse ja liigaktiivsuse tunnustega. Aktiveerime Kolmanda Silma hääleharjutustega ja hingamisega. Laulame mantrat "I". Hingamise ajal kujustame indigosinist värvi, uurime oma Kolmandat Silma ja vabastame selle blokeeringuid. Rõhutame oma intuitsiooni kuulamise ja mediteerimise olulisust ning hingame endasse vastavaid afirmatsioone. Õhtu tulemusena peaks osaleja olema paremas kontaktis oma intuitsiooniga, teadma õrnu ajuosi kahjustavatest ainetest eemalehoidmise tähtsust ja oskama kasutada Kolmandat Silma toetavaid võtteid.

Osalejail palutakse riietuda võimaluse korral indigosinistesse riietesse, kasutada indigosiniseid ehteid või detaile ning võtta laubale panekuks kaasa isiklik lasuriit või ametüst (poolvääriskivid).

Hingamisõhtu toimub Tartu kesklinnas, Vanemuise tänavas. Aadress teatatakse registreerumisel.

Palume kaasa võtta jooga- või matkamatt, magamiskott või tekk, kapuutsiga jakk, villased sokid ja pudel joogivett.

Õhtu kestab 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hind ühe õhtu kaupa osaledes 14 €. Kui tulija käis ka eelmisel ja/või tuleb ka järgmistele tšakrahingamise õhtutele, siis 13,5-12,5 €, vastavalt sellele, kas maksta korraga 2, 3 või 4 õhtu eest).

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Palume teatada tulekusoovist:

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69 või registreeruda siin.

 

 

Sarnastel teemadel