Toit kui ravim - praktiline Hiina toiduvalmistamise kursus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Veebr 11 L 10:00
2017 Veebr 11 L 15:00
Europe/Tallinn

KURSUSEL TULEB JUTTU:
Terviklikust ja tasakaalustatud toitumisest Hiina toitumisfilosoofia järgi; toitude energeetilisest toimest; soojendavatest, jahutavatest, niisutavatest ja kuivatavatest toiduainetest; kuidas valida kehale vajalikke toiduaineid ja toiduvalmistamise viise; ravimtaimede, maitsetaimede ja vürtside roll toidus.

Koolitus on praktiline, kus toidu valmistamine ja jutu vestmine käivad käsikäes. Osalejad saavad toiduvalmistamisel kaasa lüüa, nii et hiljem kodus oleks kindlam tunne toite järgi teha.
Menüüs on vürtsine tervendav lambalihasupp, eraldi lambaliha ja kevadrullid. Samuti kuulub Hiina toitumisteraapia juurde hea tee, seega tehakse koolitusel läbi ka teetseremoonia ja räägitakse kvaliteetsest teest ning kuidas seda tarbida, et saavutada teraapiline toime.

KOOLITAJA: Yong Xue Hu (Lumi).
Lumi on Eestis elanud ja töötanud juba ligi 15 aastat. Ta on avanud siin Hiina teerestorani ja Hiina Tervisekeskuse. Lumi on Eestis hinnatud HTM massöör ja terapeut. Ta on läbi viinud mitmeid koolitusi hiina tervisliku toimumise ja toitude valmistamise teemadel. Lumi on omanud Eestis Hiina teerestorani ja oskab valmistada kvaliteetset Hiina rahvustoitu.

KOOLITUSE SIHTGRUPP:
Kõik inimesed, kes hoolivad oma tervisest ja otsivad uusi teadmisi ning oskusi, kuidas tervist toetavat toitu valmistada.

TOIMUMISE AEG: 11.veebruar kell 10.00 – 15.00
ASUKOHT: Tallinn, Weizenbergi 20b
TÖÖKEEL: koolitusel tõlge inglise keelest eesti keelde

OSALUSTASU: 70 eurot
Hind sisaldab koolitust, praktiliseks tööks vajalikke vahendeid ja toitu.

REGISTREERU KOOLITUSELE http://goo.gl/forms/9lSo1e8C4f või saada e-mail tarkustekool@gmail.com
Palume koolitusele registreeruda, sest kohtade arv on piiratud.

Lisainfo:
E-mail: tarkustekool@gmail.com
Tel: 5241650

Sarnastel teemadel