Access Foundation Monika Palm`iga
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Märts 17 R 10:00
2017 Märts 20 E 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ACCESS FOUNDATION 4-PÄEVANE KURSUS

Access Foundation ehk Põhialuste kursus on neile, kes on läbinud ACCESS BARS klassi.

Toimumisaeg: 17.-20. märts 2017.a. (4 päeva)

Tartus, W. Struve 4.

Kursuse viib läbi Sertifitseeritud Access Consciousness® vahendaja Monika Palm

See kursus on neile, kes soovivad Accessi algtasemest edasi minna ja süvendatult Accessiga tegeleda. Kursus on neile,kes soovivad midagi oma elus muuta ning lisaks saada endale muutusteks tõhusaid tööriistu ja vahendeid.

Foundation on uues kuues ja sobib neile, kes sooviksid olla TÄIELIKUS rahus oma suhete, raha, iseenda, töö, keha, seksi, eluga....

Oled sa märganud, et see reaalsus ei toimi sinu jaoks alati? Kas otsid võtmeid, mis avaksid kõik selle reaalsuse piirangud ja lubaksid sul astuda piiritutesse võimalustesse, et tõepoolest saada kõik, mida sa elus ihaldad.

Access Consciousness® on pragmaatiline süsteem, mis aitab toimida väljaspool selle maailma piiranguid, mis sinu jaoks ei toimi, lukustades Sind lahti teemadest, mille lahendamine on võtnud inimestel aastaid. Sellega pakutakse vahendeid, mis aitavad muuta seda, mida sooviksid muuta;toetavad seda, mida soovid luua ja kutsub sind elule, mille võimalikkusesse sa poleks uskunud. Vaadates elu probleeme hoopis teisest perspektiivist, muutub kõige muutmine lihtsaks. Selleks, et miski sind limiteeriks, pead sa toimima mõne anti-teadvuse või alateadvuse vormi baasil. Seega mida sa saad selle asemel valida?

Mis siis, kui nende nelja päevaga saaksid muuta oma elu nii radikaalselt, et su sõbrad imestaksid, kuidas sa küll seda tegid? :)

Kui oled läbinud Access Bars koolituse, siis algab alles tõeline seiklus. Põhialuste kursusel tutvustatakse vahendeid, mida saad kasutada igal pool elus. Nende vahenditega oled võimeline looma suuremat selgust ja uut pragmaatilist lähenemist, et käsitleda oma piiranguid suhete, raha, keha, seksi ja kommunikatsiooni osas. Kogu kursus seisneb selle reaalsuse raamistikest väljumisel. Sa hakkad vabastama neid vaatepunkte, mis sind piiravad ja muutes neid, avaneb sul võimalus toimida küsimisest, valikust, võimalusest ja panusest.

Sa avastad, kuidas tõeliselt luua oma elu selliselt kui soovid. See klass annab sulle veel suurema teadlikkuse iseendast, kui piiritust olendist ja kõik need piiritud võimalused, mis sul on. Sind panevad hämmastama võimalused, läbi küsimuse „Mis veel võimalik on?"

Sa saad praktilisi, igapäevaselt kergelt rakendatavaid ja suurepäraselt toimivaid tööriistu. Paljusid neist käsitleme ainult Foundationi kursusel. Lisaks õpime mõned kehaprotsessid. Kõige suurem võime on oskus muuta ja transformeerida kõike.

Kestus: 4 päeva

Eelnõuded: Access Bars®

Kursusele registreeruda ja rohkem infot info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331.

Osalemistasu Baastase:
Osalustasu 1000 € esmaosaleja
500€ kursuse kordaja 12 kuu jooksul või 16-17 vanuses lapsed
kuni 15 a lastele tasuta osalemine koos vanemaga

Oled oodatud muutuste kiirteele! :)

 

Sarnastel teemadel