Eluline edukus ja Edumaagia Tallinnas
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Aprill 01 L 11:00
2017 Aprill 02 P 15:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ELULINE EDUKUS JA EDUMAAGIA. 4-osaline kursus Tallinnas.

Biosensoorsed meetodid edu juhtimises on välja töötatud Biosensoorse Psühholoogia Instituudi presidendi ja juhtiva spetsialisti Vladimir Tonkovi poolt (filosoofiateaduste doktor psühholoogias, majandusteaduste doktor ettevõttejuhtimises ja rahvusvahelises juhtimises, rahvusvahelise Birchami Ülikooli professor (Madrid, Hispaania).

Kursus on mõeldud kõigile neile, kes tahavad mõista ja juhtida edukusega seotud protsesse ning osata „kallutada majanduslikku tasakaalu enda poolele".

Kursusel esitletakse praktilisi lähenemisi eduprotsesside juhtimiseks, arvestades sotsiaalse sfääri, majandussfääri, rahasfääri ja neis toimivate inimeste ja ettevõtete funktsioneerimise sisemisi (silmale varjatud) faktoreid. Osalejad omandavad oskused enda seisundite jälgimises ja juhtimises, samuti partnerite ning oponentide seisundite hindamises ja reguleerimises; samuti oskuse kiirelt taastada end füsioloogiliselt ning psühholoogiliselt peale stressirohkeid perioode või pingelisi tööperioode või läbirääkimisi.

Läbiviija:
Anastasia Nazarova, Sankt-Peterburgi Biosensoorse Psühholoogia Instituudi juhtivspetsialist, biosensoorse massaazi osakonna juhataja, Venemaa 2008 aasta Rekordite ja Saavutuste Raamatu laureaat innovaatiliste peenmateeria juhtimise meetodite õpetamisel.

Kursuse kestvus: 4 kuud ( 4 kahepäevast sessiooni nädalavahetuseti üks kord kuus).

Käsitletavad teemad:
1. Edu ja edukus. Peamised mõisted ja praktilised lähenemised. Edu välistes tingimustes ja sisemine edu. Elulise edukuse psühholoogia ja energeetika. Rahaliste voogude ligitõmbamise biosensoorsed meetodid. Õnn ja edukus majandussfääris ja ärilistes ettevõtmistes.
2. Praktiliste oskuste omandamine püüdmaks keskkonnast edukaid situatsioone.
3. Edu erinevates projektides. Edukus kriitilistes situatsioonides. Kriisijuhtimise teooria ning praktilised kasutusteed.
4. Vastastikuste suhete eripära äripartneritega. Oskus inimesi „enda poolele" saada.
5. Suhete eripära vastassugupoolega. Oskus teist „enda poolele" saada. Edu seksuaalsuhetes.Inimestevaheliste suhete varjatud psühho-bio-energoinformatsioonilised aspektid.
6. Psüühiline profiil. Eduka inimese psüühiline profiil.
7. Äriprojektide edukus. Edu pant ettevõtluses.
8. Täpsus, tähelepanelikkus, põhjalikkus – tee edukusele.
9. Enesetaastamise ja enesetervendamise praktilised meetodid.
10. Olukordade hindamine standardse informatsiooni puudumise tingimustes. Spetsiaalsed psühho-energo-informatsioonilised prognoosimise ning sündmuste mõjutamise meetodid.

Toimumisajad:
1) 1.-2.04.2017 Mis on edukus? Isiklik ja sotsiaalne arusaam. Spetsiaalsed bioenergeetilised ja maagilised praktikad.
2) 29.-30.04.2017 Kriitiliste ekvivalentide teooria. Kriitilised tsoonid. Spetsiaalsed bioenergeetilised ja maagilised praktikad.
3) 24.-25.06.2017 Kriitilised ekvivalendid: praktika (12-tunnine süvakursus)
4) 22.-23.07.2017 Adapteerumine. Sotsiaalne eneserealisatsioon. Spetsiaalsed bioenergeetilised ja maagilised praktikad.

Osalemise tingimused:
 Kursuse sesside vahelisel ajal on nõutud kodutöö tegemine ja kord nädalas on võimalik koos praktiseerida.
 Kogu kursuse jooksul on lubatud puududa ühel korral mõjuval põhjusel.
 Kursusega liituda saab ainult esimesel korral, hiljem enam liituda ei saa.

Kestvus: Laupäevast algusega kell 11.00 kuni 17.00 ja pühapäeval kell 9.00.-15.00

Hind: Kursuse maksumus on 450 eurot. Ühe korra hind eraldi iga korra eest tasudes 150 eurot/kord.

NB! Registreerudes ja tasudes enne 8. Märtsi on soodushind 400 eurot!

Toimumine: Tallinnas, Türi tn 3, I korrusel, sissepääs hoovist, uks 5, Bioenergeetika Klubis (Türi tänava Kaubahoovis tasuta parkimine). Tõlge eesti keelde.
Kaasa võtta kaustik ja harilik pliiats. Mugavad harjutamiseriided.

Kõigile kursuse edukalt läbinutele väljastab Biosensoorse Psühholoogia Instituut sertifikaadi, mis tõendab kursuse teemade ja vajalike praktiliste oskuse omandamist. Sertifikaat väljastatakse kas inglise või venekeelsena.

Lisainfo ja registreerimine:
Vajalik on eelregistreerimine e-mailile: info@biosens.ee Registreeruda saab kuni 31. märtsini 2017 Osalustasu kanda 31. märtsiks 2017 a/a EE887700771001978253 Biosensoorse Psühholoogia Instituut OÜ. Selgitusse märkida vastavalt: Edukursuse osalustasu 4 korra eest (450) või Edukursuse osalustasu 1 korra eest (150)

FaceBookis: Bioenergeetika Kursused Eestis
Biosensoorika koduleht: www.biosens.ee
Tel: 53069307 Mati Kiisler

Sarnastel teemadel