Meditatsiooni kursus Swami Jaatavedaga (India).
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Märts 17 R 18:00
2017 Märts 18 L 00:00
Europe/Tallinn

Kursus on mõeldud neile, kes soovivad õppida meditatsiooni või juba praktiseerivad seda. Osalejad saavad personaalse mantra, mis aitab muuta meditatsiooni sügavamaks ja efektiivsemaks.


Meditatsioonil on kaks tähtsat eelist:
• meditatsioon ei luba stressile tungida teha kehasse
• meditatsioon vabastab teid juba kogunenud stressist
Mõlemad protsessid toimuvad üheaegselt, mis võimaldab teil tunnetada rõõmu, mis ongi teie olemus.


Sahaj tähendab loomulikku, Samadhi valgustumist, mis on meie tegelik olemus. Sahaj Samadhi meditatsioon annab võimaluse saavutada rahu ja rahulolu, mis lähtub vaid hinge sügavusest. Kui meel rahuneb, lahkuvad kõik pinged ja stressid. See võimaldab meil viibida käesolevas hetkes.


Mediteerimise kunst on üllatavalt lihtne, aga sellegipoolest peen kunst, mis nõuab mõningaid individuaalse õppe harjutusi koos õpetajaga. Olles meditatsiooni selgeks õppinud, võib seda praktiseerida igapäevaselt nii, nagu meeldib – kodus või tööl.

Meditatsioon ei ole kontsentratsioon ega laiskus, unistustes hõljumine ega uni. Meditatsioon - see on sisemine kunst, mis lähtub iidsete helivibratsioonide mõistmisest. Kõige iidsematest aegadest peale on inimesed teadnud, et helidel on teatav toime meelele. Ammustel aegadel arendati Indias Vedade traditsiooni väga eesrindlikku õpetust helidest ning nende mõjust meelele ja kehale.

Sahaj Samadhi õpetab sedasama igivana teadmist helidest ja aitab reisida iseendasse. Kursuse ajal antakse teile edasi sobiv heli, mantra ja meetod, kuidas loomulikult ja efektiivselt seda meditatiivset heli kasutada. Kahe tunni pikkuste harjutuste tulemusena mõne päeva jooksul omandate Samadhi kogemuse ning õpite seda esile kutsuma oma soovi järgi. Regulaarne praktiseerimine mõnekümne minuti jooksul kaks korda päevas muudab teie elukvaliteeti märgatavalt.

Meditatsiooni mõte on ühendada sisemine puhkuse, rahu ja rõõmu maailm välise tegude ja saavutuste maailmaga. See sisemise ja välise ühendus aitab kaasa vaimsele kasvule ja loomulikule avastusele sellest, kes te olete.


Toimumiskoht: Art of Living Tallinna keskus, Mustamäe tee 24, kõige parempoolsem uks 2 kor.

Ajakava:
17.03. (R) 18.00 – 20.30
18.03. (L) 11.00 – 13.30

Osalustasu: 85.- Kordajatele - 20.-.

Tasumine:
Osalustasu palume kanda OÜ Art Of Living Education pangaarvele EE332200221044867486 (Swedpank) – märksõnaks SSM 17.-18.03. ja Teie nimi.
Kui loobute osalemisest nädal aega enne kursust, siis tagastame 100%, kui vähem, kui nädal aega, siis 90% Teie poolt makstud osalustasust.

REGISTREERUMINE: www.artofliving.org
NB! Registreerumine jõustub peale osalustasu tasumist!

☼ ☼ ☼

Swami Jaataveda – on kogenud Art of Living'u õpetaja 15-aastase staažiga, kes on lisaks tuntud oma imelise hääle ja võime eest panna helisema inimhingesid. Jaataveda tähendab „kõike teadja" e tegemist on väga elutarga inimesega.

Peale hariduse saamise infotehnoloogia valdkonnas on Swami Jaataveda töötanud juhtivas
telekommunikatsiooniettevõtes. Kuid lisaks sellele sai temast väga noores eas Art of Living'u
vabatahtlik ja ta hakkas reisima ja kursusi läbiviima. Nüüd on ta paljude AOL kursuste
õpetaja: „Õnn", „Sri Sri jooga", „Sahaj Samadhi meditatsioon", „Shakti Kriya", „Õnnistamise
kursus" jne. Lisaks viib ta läbi Õnnistamise sessioone, korraldab Guruji üritusi ning on tuntud
oma oskusliku mantrade laulmise poolt.
Veda kultuuris tiitel Swami antakse neile, kes on jõudnud teatud saavutusteni enesearengu teekonnal ning on täielikult pühendanud oma elu inimkonna teenimisele.

Kohtumiseni kursusel!

AOL meeskond
+(372) 5657 2606
info@artofliving.ee
www.artofliving.org
skype: artofliving.ee
https://www.facebook.com/ArtofLivingEstonia

Sarnastel teemadel