Film "Tundlikkus-rääkimata lugu"- tasu annetuslik
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Aprill 23 P 10:00
2017 Aprill 23 P 16:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

P 23. aprill, kell 17 Tartus Pikk 12b (Devi Reikistuudio)

Tundlikkus-rääkimata lugu on esimene dokumentaalfilm, ms käsitleb põhjalikult ülitundlikkuse iseloomujoont. See film uurib ülitundlikkust läbi intervjuude teadlastega ( (sh. Dr Elaine Arone, TOM BOYCE UCSF meditsiini professor, Dr. Bianca Acevedo jt.) kaasates ka tõsielulugusid. Samuti astub üles ALANIS MORISSETTE, kes räägib oma kogemustest ülitundlikuna. Sõna võtavad nii teadlased, ülitundlikud, nende lähedased ja teised teemaga seotud isikud.

Filmi eesmärk on tõsta ülitundlike inimeste olemuse teadlikkust, edastada paremat arusaamist ülitundlike ja mitte tundlike inimeste vahel, olgu nendeks lapsed, lapsevanemad, abikaasad või tundlikumate kaastöötajad.

Film on nii nendele, kes on ise tundlikud, kui ka nendele, kes soovivad paremini mõista oma ülitundlikku lähedast, töökaaslast, sõpra või last. Kõigile nendele, kes puutuvad kokku oma töös inimestega: õpetajad, lasteaia kasvatajad, psühholoogid, terapeudid, arstid jne. See on meile kõigile, mõistmaks maailma erilisust läbi tundlikkuse.

FILM ON EESTIKEELSETE SUBTIITRITEGA.
Film on väga huvitav ja avardav.

Õhtu jooksul vaatame filmi ja pärast arutame ja räägime üleskerkivatest teemadest ülitundlikkuse valguses.

Maailmas on üks inimene viiest ülitundlik, kokku kuskil 1,4 miljardit. Enamik nendest seda ise ei teagi. Ka nende lähedased tihti ei ole sellest teadlikud. Nad lihtsalt teavad, et nende kallis inimene hakkab kergesti nutma, võtab asju väga isiklikult ning reageerib ägedalt olukordadele, kus teised vaid õlgu kehitavad.


Ülitundlikkuse iseloomustavat joont on leitud:
* nii naistel kui meestel võrdselt
* nii ekstravertsetel (30%) kui ka introvertsetel
* üle saja erineval liigil

Oled väga oodatud!

Osaluspanus annetetuslik

Eelnevalt palun anna oma osalemisest teada siin:  http://goo.gl/forms/AdwFdOpNkZ
või kadri@empaat.ee või tel. 52 76 247.

Rõõmsa kohtumiseni!!
Kadri Riisik
Ülitundlike koolituste kogemuskoolitaja

www.empaat.ee