Jagaspace Gong SPA
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Aprill 22 L 19:00
2017 Aprill 22 L 21:00
Europe/Tallinn

Jagaspace GONG SPA

Olete väsinud igapäevasest rabelemisest, teil on vähe jõudu ja masendav meeleolu, soovite lülituda probleemidest välja, lõdvestuda ja süveneda iseendasse, leida harmooniat ja tasakaalu? Siis GONG SPA on just sinu jaoks!

GONG - Üks vanimaid muusikariistu, mida kasutatakse mõttetegevuse ja taju avardamiseks, vastu võtmaks seda, mis jääb tavaliselt väljaspoole taju piire. India, Hiina ja Lõuna-Aasias peetakse gongi iidsetest aegadest kultuspilliks ja kasutatakse mõtlustes ja hingelistes praktikates.

Gongi hääled aitavad inimese viia kiiresti transsi. See saab võimalikuks tänu sellele, et gong on oma olemuselt idiofoon, luues nn. loodusliku valge müra ühes laia spektriga harmoonilistest ülemhelidest, peenetest, pea kuuldamatutest kõrgsageduslikest helidest, mis saadavad peatooni. Vibreerides vahemikus 4-7 Hz, kutsuvad need helid esile binauraalseid vibratsioone, avades ukse müstilistele kogemustele ja sünkroniseerivad aju poolkerad ning harmoniseerivad mõttetegevuse.

Gongi loodud helilained üksteise voos loovad uusi keerukaid toone, tehes heli nii ruumiliseks ja etteaimamatuks, et inimmõistus ei suuda ennustada seda kõla. Just sellepärast kuulevad inimesed tihti gongimõtluse ajal kelli, trumme, harfi, sarve, kogunisti inimhääli või tervet koori – see on meie otsiv teadvus, mis püüab kuuldavat heli määratleda.

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse...See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja "osata" mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali sügavalt lõdvestunud seisundis, selleks palun võta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada, leiame midagi kohapeal.

_______________________________________________________

MÄNGIVAD:

KAUSHALYA / vokaal / klaver / Gongid
ALEKSANDR KARDASH / planetaargongid Päike, Veenus, Mars, Maa, Creation /
DENISS VINOGRADOV / akustilised effektid / Gongid

_______________________________________________________

PILETID:
15.- eur, registreerides sõpradega 12.- eur igale inimesele
Piletid saab osta kohapeal sularaha eest

REGISTREERU JA BRONEERI LAMAMISKOHTA:
https://goo.gl/forms/tBKTLvAtN39i0QTL2
või info@helid.ee 56285229

_______________________________________________________

NB! Üritus kestab 1,5 - 2 tundi. Uksed avatakse 18:30

INFO:
tel. 56285229
e-mail: info@helid.ee

FB: https://www.facebook.com/events/1859544690968235/

Sarnastel teemadel