Tasuta Sri Sri Jooga meistriklass välismaa õpetajaga
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Mai 23 T 18:15
2017 Mai 23 T 21:00
Europe/Tallinn

NB! Kohtade arv piiratud! Vajalik eelregistreerimine.

Esmakordselt tuleb Tartusse üheks õhtuks Sri Sri Yoga Valgevene koordinaator Oleg Matvejev! Tema juhendamisel toimub
Tasuta meistriklass «Sissejuhatus joogasse» 23.mail kell 18.15!
Üritus toimub vene keeles, tõlkega eesti keelde!

Registreerimine meistriklassile: artofliving.org või info@artofliving.ee 
Kes on Oleg Matvejev?
Edukas äri-konsultant, jooga instruktor... temast võib pikkalt kirjutada, kuid anname parem sõna talle endale.
Olegi jutt endast:
Üks minu õpetajatest rääkis mulle kolmest teest, mis viivad jooga õppimiseni. Esimene on haigus, tulles, ta muudab teie elu nii nagu muutuks terve maailm. Teine tee on ambitsioonid, mis panevad teie ajurakud tööle, et saavutada seda, mida tahad ja millest unistad. Kolmas, harva esinev tee on algse tõde otsimine. See tee on valitutele, kellel tekkis juba arusaam meie maailma illusoorsusest ja nad teadvustavad ka universumi lõpumõtet. Minu elu on näide nendest kolmest teedest.

Kõik algas 90-ndatel, kui ühiskonna väärtused järsku muutusid ja mind ümbritsesid hirm, ebakindluse tunne ja agressioon. Minu süda ei pidanud vastu ja arstid diagnoosid haigust, mida välja ravida ei saa. Nii sündis huvi alternatiivmeditsiini ja esoteerika vastu. Ravinälgimine, erinevad organismi puhastusmeetodid, jooga algteadmised ja ma jõudsin arusaamile, et inimene võib teha oma elust kõike mida ta tahab, on vaja ainult et see soov oleks piisavalt tugev.

Ma elasin saavutades oma eesmärke ja täites oma unistusi umbes 10 aastat, minu Ego muudkui kasvas, kuna ma võisin saada praktiliselt kõike. Ja siis... minu ellu tuli Õpetaja. Esimese asjana ta puhastas minu elu materiaalsetest kiindumustest. Koos meelelahutuste ja mugavuste kadumisega kadusid ka vanad kontseptsioonid inimese kohast siin maailmas. Ma hakkasin maailma tundma, tema seadusi, aksioome, ka mõistatusi. Pähe tulid küsimused "Kes ma olen? Kust ma tulen? Kuhu ma liigun?" Seejärel tulid ka vastused. Ja siis, kui mulle tundus, et ma tean juba kõike, minu Ego väljendas ennast sündides konflikte ja pinget mind ümbritseva maailmaga. Seekord aga ma ei tundnud, et maailm on minu vastu, ma teadvustasin, et see on ainult minu suhtumine toimuvatesse sündmustesse. Nii, läbides puhastamise esimesi ringe, ma küsisin Õpetajalt: "Kus on minu koht elus?". Ta pole vastanud. Siis ma küsisin: "Võib olla seal, kus ma elasin lapsena ja kus inimesed räägivad minu emakeelt?'. Siis ta naeratas mulle ja ütles, et see on hea mõte.
Ja nüüd olen ma koos teiega. Minu elu on osa teie elust, te õpite oma elutunde, nii nagu õppisin neid mina. Ja iga päev minu Jooga ja minu Õpetaja aitavad mind andes jõudu ja usku, et kõikel on mõtet.

Sri Sri jooga – see on üks populaarsematest ja tänapäevasematest klassikalise jooga suundadest fondi Art of Living (www.artofliving.org ) raames.

"Inimese elu võib avaneda nagu lilleõis. Jooga on võimaluste täielik avanemine"
Sri Sri Ravi Shankar
Sri Sri joogat iseloomustab terviklik lähenemine. Pehmete jõuharjutuste (asanate) kombinatsiooni kasutatakse tugeva ja terve keha loomiseks, võrdväärse aktsendiga Mõistuse ja Vaimu arendamisel!

Koht: Tartu lasteaed Naerumaa, Tiigi 25, Tartu.

Info: info@artofliving.ee, 5657 2606

Palun võtke kaasa matt ja soovi korral pleed!

Sissepääs tasuta!

Sarnastel teemadel