Vabastava hingamise õhtu "Märkan head" Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Aug 02 K 18:15
2017 Aug 02 K 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

 

Olen Valgus. Olen Vaim. Olen imepärane, võimekas olend, kes loob oma reaalsuse ise. Kui soovin muuta oma reaalsust, muudan oma mõtlemist. Saan seda teha, mõeldes ja kõneledes uuel ja armastaval moel. Nii kõrvaldan piirangud ja saan teadlikuks meid ümbritseva elu lõpmatusest. Mõistan, et ma juba olen täiuslik, terviklik ja täielik. Iga järgmine päev muutub kergemaks. Ma muudan oma mõtlemist armastuse abil. Ma otsustan armastuse, rahu ja rõõmu mõtete kasuks ning nüüd saan ma juba kaasa aidata planeedi tervendamisele. Mu mõtted on mu parimad sõbrad. (Louise L. Hay raamatust „Elu tervendavad meditatsioonid").


Minu tähelepanu on võimas tööriist. Kõik, millele pööran tähelepanu, kasvab ja kogub jõudu. Kõik, millest ma välja ei tee, kidub ja kaob minu elust. Kui valin teadlikult märgata vaid head, hakkab head lisanduma ja see võib saavutada lausa üllatuslikud mõõtmed. Olen võimas looja ja ma loon vaid head. Seega: märkan head.


Vabastava hingamise õhtule võivad tulla nii algajad kui kogenud hingajad. Palun kaasa võtta varustus (pleed või tekk, pehme peaalune, soojad sokid ja veepudel). Läbiviija on kvalifitseeritud ja kogenud hingamisterapeut Reet Karro.


Aeg: K, 2. augustil 18.15-20.30.


Koht: Juugakoda, Saekoja 36a III korrusel.


Maksab eelnevalt panka makstes 12 eurot ja sularahas kohapeal makstes 14 eurot. Pank: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 10304.

Kõik on oodatud!


Palume registreeruda meilil reet@juugakoda.ee või telefonil/SMS-ga 56 49 27 69

 

 

 

Sarnastel teemadel