Vabastava hingamise õhtu "Valin valguse" Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Aug 09 K 18:15
2017 Aug 09 K 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.


Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: http://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/


Teema on "Valin valguse".


"Kuidas Sulle tundub, kas Sa igapäevaselt elad pigem valguses või varjus?


Valgus – see on võimalus ise valida. Igas olukorras on midagi, mis viib meid edasi, kui vaid tahame seda märgata. Isegi kui oleks lihtsam ennast ohvrina tunda ja otsida kedagi, kes on süüdi.


Valgus – see on teadmine, et alati saab mõista, andestada ja usaldada. Hästi oluline on märgata iseenda vajadusi ja särada iseendale. See on eelduseks, et tõeliselt armastada ja toetada oma lähedasi.


Valgus – see on juhindumine kogu inimkonna, kogu planeedi heaolust, mitte pelgalt isiklikust edust ja toimetulekust. Valgus on võime näha iga toimuvat sündmust ja iga valikut laiemas plaanis. Valguses peitub ka soov tuua valgust reaalsuse pimedatesse nurkadesse, nendeni, kelleni valgus veel jõudnud ei ole.
Valgus – see ongi usk, lootus ja armastus. Valime valguse!" (Teksti autor Kaidi Kübar)


Süvitsiminekuks on seekord Sai Baba „Valgusemeditatsioon".

Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.


*****
Kaasa võtta pleed/õhuke tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.


Maksab eelnevalt panka makstes 12 eurot ja sularahas kohapeal makstes 14 eurot. Pank: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 10304.


Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).


Palun oma tulekust teada anda:
Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69

Sarnastel teemadel