Kohtumine šamaan-tervendaja Ayeraga
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Aug 30 K 18:00
2017 Aug 30 K 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Tervendaja-šamaan HELI SALF Põlvamaalt alustab inimese aitamist alati hingetasandilt. Oma koduõuele on ta ehitanud püramiidi – hingerahu templi. Rituaalide tegemise ajal kasutab ta vägevalt Peruu šamaanilt saadud vaimset nime Ayera, mis tähendab valgete mägede tippu. Valge šamanismi seisukohalt ei tohi nõiatarkustega eal kellelegi kurja teha. Ayera puhul avaldab muljet seegi, et majandusharidusega naine omandab täiendavaid nõiatarkusi Inglismaal!

Õhtu teemad:

  • Ayera kõneleb natuke oma teest
  • Kes on Wicca nõiad?
  • Mis on tänapäeva inimeste peamised pained?
  • Mis on šamanistlik tervendamistarkus?
  • Kuidas ennast energeetiliselt tasakaalustada?
  • Väestav meditatsioon šamaanitrummi saatel

Heli Salf iseendast:

„Kõik algab lapsepõlvest. Mu emapoolse vanaemaga peetud pikad vestlused sünnist ja surmast, nõidadest ja teadja-tarkadest on siiani meeles. Need jutuajamised toitsid mind energeetiliselt. Alles aastaid hiljem tunnen nende tõelist jõudu.
Õppisin majandust vanemate soovitusel, kuigi hing ihkas juba toona enamat. Teadsin, et peale füüsilise keha on veel midagi, mida paljud nimetavad hingeks, vaimuks – hoomamatu energia, mis meid tegelikult juhib.
Teadlik tervendamise-tee sai alguse, kui lähedane inimene vajas abi. Asusin õppima hiina meditsiini, tui na- massaaži jpm."

Vt lähemalt: www.arengutee.com

Sarnastel teemadel