Anti Kreemi loeng "Inimese Disainist" Tartus!
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Okt 30 E 18:00
2017 Okt 30 E 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ANTI KREEM astub tartlaste ette loenguga Inimese Disaini süsteemist, et et vastata küsimusele: milliseks eluks on just Sind disainitud nii bioloogiliselt, energeetiliselt kui ka psühholoogiliselt? 

Selles innovaatilises ja igapäevaelus tõhusalt töötavas süsteemis on saanud uueks tervikuks Hiina Muutuste Raamatu I'Ching, Hindu-Brahmani tšakrate süsteem, astroloogia, Zohar-Kabbalistlik "elupuu", aga ka füüsika, keemia, psühholoogia, kvantmehaanika, astronoomia, geneetika ja biokeemia. Inimese personaalsel disainikaardil on näha ka toitumine, elukeskkond, motivatsioon ja vaated. Selle süsteemi abil saab endas teadlikult arendada ka selgeltnägemise võimet.

TEEMAD

⦁ Milline on sinu elu tegelik otstarve ja eluülesanne just siin ja praegu? Millised on sinu loomupärased eeldused, et täita eluülesannet ning vältida kõikvõimalikke väliseid mõjutusi, ebavajalikke takistusi ja vastupanu ning oma teekonnast kõrvale kaldumist?
⦁ Kas tead, kuidas valida enda jaoks õiget suunda, kui seisad oma elus järjekordsel ristteel?
⦁ Kelleks on disainitud sinu lähedased ja sõbrad ning millist elu on tulnud nemad elama?
⦁ On Sul huvi iseenda ja ka ümbritsevate kohta rohkem teada saada?
Inimese Disaini süsteem (Human Design System) annab igaühele personaalse, väga mitmekihilise, tervikliku ja visuaalse ülevaate tema elusihist ja võimekusest, samuti õppetundidest, valukohtadest ja välistest mõjutustest, mis takistavad avamast oma tõelist potentsiaali.

"Mõistes ja aktsepteerides ennast ja oma tegelikku olemust ning oma tugevusi ja nõrkusi, saame aktsepteerida ennast sellisena, nagu oleme. Nii saame paremini mõista ja aktsepteerida ka teisi sellistena, nagu nemad on. Nii saame elada elu, mis toob sära silma ja rõõmu südamesse – elu, milleks oleme tegelikult siia tulnud," ütleb Anti Kreem.

Vaata täpsemalt: www.arengutee.com