Ekstaatiline tants & Gongid
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Nov 17 R 19:00
2017 Nov 17 R 22:00
Europe/Tallinn

Ekstaatiline tants ja kümblus gongihelides
planetaarsed gongid ja peenhäälestatud tantsumuusika

Kutsume sind hinge ja keha rännakule helides ja liikumises.

Ekstaatiline tants on isiklik teekond, mille käigus saad astuda dialoogi oma enese kehaga, avastad end liikumistes ja võimalik, et taasavastad eneses nii mõndagi ammuunustatut. Selleks, et saaksid aega ja ruumi meelest lastes muusikasse ja tantsu sukelduda, oleme loonud spetsiaalse õhkkonna ja helitausta. Saadame sind vaikiva, vaid muusika kaudu kõneleva kaaslasena, kes sinu kulgemist hoole ja armastusega jälgib.

Saad end tühjaks tantsida ja taas täis laadida kahetunnise muusikavoo ajal, mille iga lugu on hoolikalt valitud ning tervikusse sobitatud – oleme loonud sulle teekonnaks raja, mis koosneb erinevaist muusikalistest hetkedest, rütmidest, meloodiatest ja meeleoludest. Ekstaatilisse ruumi viib sind valik erinevatest psühhedeelsetest tantsustiilidest ja kosmilisest eklektikast kantud muusikapalu. Muusika on nagu lõputu jõgi, mis kannab sind eesootava ookeani poole.

Pärast kahetunnist ennastunustavat ja vabastavat tantsuelamust ootab ees 45-minutline kümblus gongihelides. 7 planetaarse gongi helide saatel saad rahulikult lamades kogu kogetu enesesse sulatada ning teekonnal leitud imed alatiseks enesesse kinnistada. Et end gongihelides viibimise ajal mugavalt tunda võta kaasa lamamisalus ja pleed või magamiskott.

Üritus on vägijookidevaba ning kohapeal saab end turgutada Vanalinna Ökopoe vegan mahedike ja tooršokolaadiga.

DENIS TAPECUT
DJ, muusik, gongimeister ja üks Tervendavate helide keskuse asutajaist ja juhtidest, Don Conreaux' õpilane ja Jonathan Goldmani rahvusvahelise helitervendajate assotsiatsiooni liige.

DEKO: Ruumis loovad meeleolu ROMAN ORUSAARe müstilised mandalad.

gongid:
DENIS TAPECUT ja ROMAN ORUSAAR

Programmis:
2 tundi ekstaatilist tantsimist ja 45 min Gong bath

Tasakaalupanus: 15 eur

Registratsioon online
https://goo.gl/forms/2UunkGcWPt1NmxZl2
või info@helid.ee

INFO:
info@helid.ee
56285229

Fb: https://www.facebook.com/events/303174340088874/

Sarnastel teemadel