Aastalõpu reikipraktika spirituaalse hingamise ja reiki vanniga reikit õppinuile Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Dets 29 R 18:15
2017 Dets 29 R 21:45
Europe/Riga
Tunnuspilt

Reikiõpetaja Reet Karro on tegutsenud nii Tartu Reiki Kooli kui Tartu JK Energiakooli egiidi all. 29. detsembril on nii ühe kui teise nimelise tunnistusega praktikud ja ka veel varasemad reikiõpilased oodatud aasta viimasele praktikaõhtule. Reet on äsja tulnud suure meistri Dan Brulé hingamismeisterlikuse kursuselt, kus kolme päeva jooksul toimus kuus tunniajast transformeerivat hingamisseanssi ja kõigi vägi järjest kasvas. Dan jagas ka tööriistu väe hoidmiseks ka kursuste vahelisel ajal. Reet jagab hea meelega õpitut teistega.

29. detsembril me kohtume, jagame oma valgust ja kogemusi ja teeme läbi täispika hingamisseansi Dan Brulé õpetatud spirituaalse hingamise tehnika järgi, mille eesmärgiks on jõuda läbi kehapingetest, segavatest aistingutest, nii headest kui halbadest emotsioonidest ja meid pähe tiirlema jätvatest mõtetest, et jõuda oma Kõrgema Mina juhendamise ja puhta Allika energiani. Seanss ei ole füüsiliselt koormav ja igaüks saab hingata endale sobiva intensiivsusega.

Väikese värskenduspausi järel jätkame reiki vanniga ümber kahe laua. Soovitame varakult mõelda välja üks uue aasta soov, millele küsida teistelt manifesteerimisabi.

Kellajaks on planeeritud 18.15-21.45, aga need, kellel pole kiiret, võivad soovi korral jääda ka kauemaks.

Oma tulekusoovist tuleks teatada energiakool@juugakoda.ee, tel 56 49 27 69 või täites registreerimislehe siin: https://goo.gl/forms/70tYWW0QbIPpafqe2

Osavõtutasu vahemikus 10-16 € tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 11170. Seletuseks "Praktika 29.12".

Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, pleed ja võimalusel midagi tervislikku ühisele teelauale, eriti kui on soov tutvustada oma maitset või kokanduslikke oskusi.

Kohtumiseni reikipraktikal!

Sarnastel teemadel