Tule tasuta sünkroonsuse meditatsioonile
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Veebr 06 T 18:00
2018 Veebr 06 T 18:00
Europe/Tallinn

 

Pööra elu enda kasuks! #sourceandsynchronicities

Kas elu on Sinu jaoks alati suurepärane seiklus, mis loomulikul kombel pakub Sulle piirituid võimalusi ning meeldivaid üllatusi? Kas edu, õnn, tervis tulevad Sinu juurde kergusega?

Kutsume Sind 6. veebruaril 2018 kell 18.00 – 20.00 tasuta sünkroonsuse meditatsioonile. Üritus toimub Tallinnas, Hotell Euroopas (Paadi 5, Tallinn). Kohtade arv on piiratud, registreeru kohe: https://goo.gl/forms/JREYR9ANxx3hlB2u1

SÜNKROONSUSE MEDITATSIOON on võimas spirituaalne rännak nn. kõikide võimaluste välja – kohta iga inimese teadvuses, kus puuduvad välismaailma piirangud ja Sinu unistuste teel ei ole ühtegi takistust. See on koht, kus mistahes südamesoov saab täituda. See on koht, kus Sina lood oma elu.
Paljud inimesed üle maailma on selle meditatsiooni praktiseerimise tulemusena hakanud nägema, kuidas nende suhted, tervis, edu ning finantsid on muutunud SÜNKROONSEKS.

MIS ON SÜNKROONSUS?
Sünkroonsus on tähendusrikkad kokkusattumused elus. Ilusad, soodsad ja harmoonilised olukorrad, mis juhtuvad vastavalt Sinu püstitatud taotlusele. Justkui kogu universum seab end kooskõlla Sinu sooviga ning toob Sinuni olukordi ning inimesi, mis toetavad Sinu südamesoovi täitumist.
Kui üks maagiline sündmus juhtub Sinu elus, nimetame seda juhuseks või kokkusattumuseks. Kui juhtub kaks, ütleme, et Sinul veab. Kui teatud perioodi jooksul laabub kõik iseenesest, arvame, et saatus on Sinu suhtes vastutulelik.
Kui aga sellised sündmused juhtuvad Sinuga iga päev, siis ütlevad O&O Academy asutajad, et elad imelises sünkroonsuse väljas.

LISAKS RÄÄGIME PEAGI TOIMUVAST KURSUSEST „ALLIKAS JA SÜNKROONSUS"
Esmakordselt Tallinnas Tony Robbins, Lewis Howes, Hugh Jackman ja paljude teiste oma valdkonna maailmaliidrite õpetajad – Preethaji ja Krishnaji, O&O Academy asutajad ja peamentorid, kursusega „Allikas ja sünkroonsus". 31. märts – 1. aprill 2018 Tallinna Tehnikakõrgkoolis. Kursus toimub inglise keeles, eesti- ja venekeelse tõlkega, live otseülekandena O&O Academy'st.

SEE KURSUS ON IGALE INIMESELE, KES:
- Soovib oma ellu püsivaid muudatusi mistahes eluvaldkonnas;
- Soovib tuua oma suhteid, edu, finantse, tervist ning õnne uuele tasemele;
- Tahab, et tema unistused täituksid kergelt ning maailm tuleks talle vastu;
- Soovib virguda ning näha maailmat laiemas perspektiivis, õppides tundma universumit (elu) valitsevaid seaduspärasid.

Loe rohkem kursuse kohta: www.onenessestonia.ee/synkroonsus

KURSUSE LÄBIVIIJAD:
Preethaji ja Krishnaji
Vaimsed filosoofid ja targad, mitme rahvusvahelise äri juhid, O&O Academy asutajad ja peamentorid, kelle ühiseks eesmärgiks on transformeerida inimeste teadvust.

Preethaji ja Krishnaji annavad oma õpilastele edasi vaimset elutarkust ja praktikaid, mis vabastavad neid õnnetu elu ahelatest. Olles mentorid paljudele tuntud liidritele nagu Tony Robbins ja Lewis Howes, need "õpetajate õpetajad" koostavad võimsaid programme, mis võimaldavad igal osalejal vahetult kogeda oma tegelikku piiritut olemust.

Mari Semakin
Virgunud vaimne õpetaja ja Eesti Ühtsuse Keskuse asutaja, üle 20-aastase kogemusega rahvusvahelise äri juht.

PREETHAJI TEDx ESINEMINE: https://www.youtube.com/watch?v=TqxxCYnAxo8

LOE ROHKEM A&S KURSUSE KOHTA JA REGISTREERU: www.onenessestonia.ee/synkroonsus

Sarnastel teemadel