Kreet Rosin-Pindmaa külluseseminar Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Veebr 19 E 17:30
2018 Veebr 19 E 19:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Küllap oled märganud, et mõne inimese seltskond mõjub alati nii positiivselt, et veel tükk aega hiljemgi tajud tema innustavat mõju? Tasapisi see kahjuks hajub. Või siis vastupidi - teine inimene tõmbab su enesetunde alati nii alla, et tema negatiivsus mõjutab sind veel mitmeid päevi.

Aga õnneks hajub seegi. Ilmselt on esimest sorti inimene Sinust kõrgema vibratsiooniga ja teine oluliselt madalamaga.

On loomulik, et sinu vibratsioon aeg-ajalt kõigub, aga määrava tähtsusega on see, millisel sagedusel tegutsed enamiku ajast.

Et KÕIK on energia, millel on teatava sagedusega vibratsioon, sõltubki sellest Sinu isiklik reaalsus: kas sa naudid oma elu või tekitab see pigem kannatusi.

Kui Sinu praegune vibratsioon ning unistused- eesmärgid ja soovid ei ole kooskõlas, on soovituni jõudmine väga raske. Sinu isiklikus reaalsuses ei saa valitseda küllus, kui oled häälestunud puuduse sagedusele, kus domineerivad hirm, mure, kritiseerimine, ebakindlus ja süütunne ehk teisisõnu – vaesusteadvus.

Hea uudis: isegi kui sulle tundub, et sulle on „saatuse poolt määratud" elada puuduses, ei ole lootusetuid olukordi ega pöördumatuid protsesse. Kõik on võimalik! Muutes oma vibratsiooni ja häälestudes külluse ja armastuse sagedusele, muudad oma elu.

Õpime, kuidas

  • tõsta oma vibratsiooni;
  • asendada vaesusteadvuse küllusteadvusega;
  • puhastada küllusega seonduvat karmat;
  • teadlikult luua külluslikumat isiklikku reaalsust;
  • teadvustada ja vabaneda küllusega seonduvatest blokeeringutest ja piiravatest uskumustest .

NB! Praktilised näpunäiteid!

Kreet Rosin-Pindmaa
on reikimeister, TFT ehk koputamise-tehnika terapeut (õpetaja Kevin Laye Inglismaalt) ja tulevikuteraapia terapeut (õpetaja Anne Jirsch Inglismaalt). Kreet lõpetas 2012. aastal Holistilise Teraapia Instituudi ning on alates 2008. aastast juhendanud nii reiki- kui muid vaimse enesearengu kursusi ning ta on kirjutanud mitmeid raamatuid nii üksi kui ka kahasse selgeltnägija Mai-Agathe Väljatagaga ning teda on peetud tuntud teadmanaise mantlipärijaks. Kreet Rosina uusim raamat on: „Külluse ja armastuse sagedus", aga tema sulest on ilmunud veel näiteks „Mina olen väärtuslik", „Vähi varjatud sõnumid" jm.

Sarnastel teemadel