Feng shui kunstniku ja joonistuse põhitõed ning praktika
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Veebr 24 L 18:00
2018 Veebr 24 L 22:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Seekord on Feng Shui meistri Nadezda Bezpalova Feng shui kunstniku ja joonistuse põhitõed ning praktika kursus on kõigile avatud!
Sisaldades juhendamist nii oma loominguks kui ka olemasoleva kunsti sobivuse hindamiseks ja õige paigutuse leidmiseks Teie eluasemes. Feng shui põhimõtete teadmine tagab, et ka nähtamatud energiad, mida kutsume ja võimendab feng shui saavad oleme õigesti Teie jaoks. Need 3-4 tundi on esimene ja iseseisev osa kolmest seminarist mille lõpptulemus pärast oma tööde esitamist Hiina (ka tegelikult!) kollegiumile saab olla Feng Shui kunstniku sertifikaat.
Veelkord: seekordne, laupäeval 24.02 kl 18-22 Tallinnas Narva mnt 13, on eraldi osavõtuks ja annab meile põhimõtted, millest lähtuda feng shui kunstnikul. Ka praktika tuleb. 
Juhendab ja õpetab Nadezda Bezpalova

Bhttps://www.facebook.com/nadiia888/ ja https://www.facebook.com/nadiva.bezpalova 

Kunstnik feng shuis "prisma" kaudu näeb ja oskab hinnata paljut, on ka palju-palju erinevaid ülesandeid mida koos (tellijaga) saab valida. Tellija saate ju olla just Teie ise oma tunnetatud probleemide ja tahtmistega ja olukorra ja elukoha tundmisega. Feng Shui harmoonia klassikalises võtmes eeldaks ka tegemist ja mõnegi kursuse läbi mist aga kuna kunst on ka iseseisvalt elav ja tõlgendatav stiihia, siis saame ikkagi hakkama ja rikkamaks.
Mõned triviaalsed näited sellest, mida kunstnik saab joonise kaudu täitumisele viia:
- kaitse varguse v kahju eest
- materiaalsele heaolule viimine
-kaitse sotsiaalse ahistamise jms eest
- kaitse kaetamise ja kurjade vaimude vastu
- ent olulisemgi võiks selle esimese kohtumise puhul olla õppida vältima energia voo peatamist või valet suunda. Näiteid: loojang versus päikesetõus, laeva suund, vesi ja selle liikumine mis viib , lumine v mitte mäetipp jne jne
Kuidas ja kuhu joonistada märgid elik kirjatähed (hieroglüüfid) et see soov ja ülesanne kinnitada. Märgid mis aitavad situatsiooni muuta.
Loomulikult kompositsiooni eeskujud ja reeglid

Kaasa: 10 lehte head akvarellile sobivat A4 paberit, akvarellid ja eri mõõtu pintslid, must ja punane geelipliiatsit (sellist mis annab reljeefse, joonise pinnast väljaulatuva joone) ja sirkel. Ka abivahendid veetops, puhastusvahend (lapi vms) on teretulnud.

Töökeel vene keel ja tõlget eesti keelde ei tule.. Tasu kursuse eest € 50
Info ja registreerimine:

59193707- Aivar naidisebja@gmail.com FB sündmus: https://www.facebook.com/events/2015000085440197

ja 5662908-Tatjana

Meistrist: FB https://www.facebook.com/nadiia888/ ja https://www.facebook.com/nadiva.bezpalova 

 

 

Sarnastel teemadel