Ümbersünni protsess
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Aprill 08 P 09:00
2018 Aprill 08 P 09:00
Europe/Tallinn

ÜMBERSÜNNI PROTSESS

Paljud inimesed on oma senielatud elule tagasi vaadates korduvalt õhanud: "Kui vaid saaksin uuesti sündida ja oma elu stsenaariumi ümber kirjutada!". Alateadlikult me tunneme, et sündimises eneses on peidetud mingi skeem või kaart ja kui me suudaksime seda muuta, siis oleks meie elu täiesti teistsugune.

Ühtsuse Ülikooli asutajad Sri Amma Bhagavan räägivad, et kogu meie elu alusmüür on neis kogemustes ja läbielamistes, mille me saime emaüsas ja varases lapsepõlves:

eostamine, sünnieelne aeg, sünnitusprotsess ja kõik, mis toimus lapse esimesel kuuel tunnil pärast sündi.

Kõik kogemused, mida iga inimene läbib emaüsas, jagab Sri Bhagavan neljaks kategooriaks, niinimetatud neljaks korviks. Eostamine (ja selleks valmistumine), areng emaüsas, sünnitusprotsess ja esimesed kuus sündimisjärgset tundi – neil on sakraalne tähendus! Need sünnikaardi programmid määravad meie edasise elu ja saatuse. Vastavalt neile programmidele tunnetame me maailma, teisi inimesi, ennast ja oma Kõrgemat Mina. See määrab meie reaktsioonid ja vastused, kui me erinevate olukordadega kokku puutume.

Selle ainulaadse protsessiga:

– Saad teadmise neljast korvist (sünnikaartide teisesed programmid). Mis aitavad Sul oma olemust mõista ning oma laste,lähedaste ja teiste inimestega harmoonilisemaid suhteid luua.

– Läbid nelja korvi programmide negatiivsete aspektide tervendamise ja puhastamise erilise meditatsiooni.

Kursus toimub nii eesti kui ka vene keeles.

Protsessi viib läbi: Mari Semakin, Ühtsuse Keskuse vanemtreener.

Toimumiskoht: Ühtsuse Keskus, Paadi 14a-49, III korrus.

Toimumise aeg: 08.04.2018 kell 9.00-15.00.

Osalustasu: 30 eur.

Registreerides läbi kodulehe on ka kohapeal sularahas tasumise võimalus. NB! Ürituse pilet võib registreerimise lõpus sattuda rämsposti.

Inspireerivate ja elumuutvate kohtumisteni!
Ühtsuse Keskus

facebook.com/yhtsusekeskus
instagram.com/yhtsusekeskus

Kontakt: 5 100 463; onenessestonia@gmail.com

 

Sarnastel teemadel