Õhtu Kalju Paldisega "Inimene ja teda ümbritsev Universum"
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Mai 04 R 18:00
2018 Mai 04 R 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Ootame Teid 4. mail kell 18:00 - 20:00 Gaia Kristallid poes õhtule Kalju Paldisega.

"Inimene ja teda ümbritsev universum on nii suur ja avastamist väärt ette võtmine. Selleks me siia Maale saabusime, et seda kogeda-tunnetada oma vaimu ja kehaga. Kuidas me teda enda jaoks lahti mõtestame ja õigeks peame, jääb igale ühele omale otsustamiseks.
Inimene siinses maailmas on oma maailma looja ja lõhkuja. Lõhkumises me oleme tugevamad kui enda ravijad! Kas suudaksime ennast hoida tasakaalus ja kui vaja siis koheselt ennast aidata ja tervendada oma mõtted ja uuendada oma kehad?
Jah jah jah...
Tahan anda edasi teadmisi, mis aitaksid teil ennast uuesti leida ja oma ümber ruumi nii korda seada ja selle kaudu suudaksite olla eelkõige Ise ja tunda rõõmu enda ja ümbritseva maailma üle."
Õhtu põhiteema on vaimne tervis ja selle sümptomid. Mul on võimalus näha inimese keharuumi (aurat), kus need haigused teatud mõtte ja tegevuse tagajärjel on kinnistunud.
Annan praktilist nõu kus inimene saab sellest vaegusest vabaks. Teeme seda kohe kohapeal. Minu hetke deviis on asume koheselt seda põhjust likvideerima. Praktiline maailm on minu lemmik teema kus inimesed saaksid julgemad kogemused ennast ise aidata. Puudutame ka kristallilist maailma, rääkides kivimite erinevatest kiirgustest, mis aitavad kaasa kohesele kehalisele muutusele.
Kalju tegemistest loe täpsemalt siit: https://www.energoman.ee/

Osalustasu 20€, tasumine sularahas.
Registreerida saab ainult Gaia Kristallid poe telefonil +372 58585424, T-L kell 12:00-19:00 ja e-mailil info@gaiakristallid.

Sarnastel teemadel