Hüpnotisöör Maris Saare ja Siim Sildoja hüpnoosiõhtu
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Mai 25 R 19:00
2018 Mai 25 R 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

 

  • Kuidas leida endas julgust tuua oma ellu muutusi ja elada kirega?
  • Kuidas elada oma elu tundes, et olen väärtuslik ja hoitud?

Hüpnoterapeut SIIM SILDOJA on mitu aastat inimesi aidanud ning koos hüpnotisöör Marissaga tegutsevad nad brändi Tõeline Mina (www.toelinemina.ee) all.

Marissa:" Siimul on haruldane omadus n.ö lugeda inimesi ja leida kiireid lahendusi, neid motiveerida. Ta loob ise oma elu kirega ning oskab oma unistusi täide viia, tehes seda väga nutikalt."

Muutuste tegemine ja kirega elamine on teemad, millega paljud seisavad vastamisi, sest napib julgust ja enesekindlust. Need takistused on ületatavad, kui õnnestub suurendada tunnet, et olen väärtuslik, armastatud ja hoitud. Siim saab selle protsessi juures inimest toetada ja anda lisaks kogemuslikku nõu ja õpetada harjutusi.

"Meid on õpetatud kuuletuma sellele, mida ütleb mõistus. Aga mida sa päriselt tahad? Kas sa oskad kuulata oma sisehäält?" ütleb Siim Sildoja.

Meie ürituse esimeses osas esineb Siim Sildoja, teises osas viivad Siim ja Marissa läbi hüpnoosiseansi, mis aitab igas osalejas suurendada tunnet, et ta on väärtuslik ja hoitud ning julgeb teha oma elus muutusi selleks, et täita oma unistusi.

Hüpnoterapeutide kinnitusel on võimalik viia hüpnoosi kõiki inimesi. Hüpnoteraapia hõlmab laia valdkonda, aga põhiliselt keskendutakse
inimese sees olevatele tunnetele ja emotsioonidele: hirmud, sisemised piirangud, allasurutud probleemid;
foobiatest ja sõltuvustest vabanemisele;
ajarännakutele nii lapsepõlve, eelmistesse eludesse kui ka tulevikku .
"Tulevik ei ole ette määratud - kui muudad midagi oma suhtumistes ja valikutes, muutub ka sinu saatus," kinnitavad nad.

Marissa sai laiemale üldsusele tuttavaks tänu TV3 telesaatele "Hüpnotisöör", hüpnoterapeut Siim Sildoja on tema koostööpartner.