Esivanemate Kutse-Radik Tyulyushi ja Triinu Tauli kontsert
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Juuni 14 N 19:00
2018 Juuni 14 N 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ESIVANEMATE KUTSE - RADIK TYULYUSH, TRIINU TAUL ja DENIS KUCHEROV

Kutsume teid erilisele kontserdile, kus kuulajad saavad kogeda sidet esivanematega, oma suguvõsaga, võtta vastu suguvõsa toetust. Sukeldume ühisesse meditatsiooni saades puudutatud eesti pärimuslauliku Triinu Tauli heledast energiast, kes esineb koos Tuva kõrilaulumeistri Radik Tyulyushi (maaimakuulsa grupi Huun-Huur-Tu solist) ja Venemaa löökpillivirtuoosi Denis Kutseroviga.
________________________________________________

RADIK TYULYUSH – Tuva kõrilaulumeister, legendaarse ansambli Huun-Huur-Tu liige ja BBC Radio 3 World Music preemia laureaat (Mongoolia, Tõva)

Radiku muusika loob maagilise atmosfääri, mida saab täiuslikult tunnetada vaid elavas kontsertesituses – see on muusika, mis sünnib "siin ja praegu". Oma muusikaga kutsub ta kuulajaid sukelduma Aasia geograafilises keskmes elavate Tõva rändrahvaste maailma, mis on oma kõrgete mägedega kaitstud ja isoleeritud muust maailmast. Nii nagu Tõva rahvas on juba ammustest aegadest kummardanud Taeva Isa Tengrit, Maa Ema Tšerit ja Maavaime ehk Urjanhide, tänab ka Radik oma muusikaga jumalaid nende osutatud hoole ja kaitse eest.

DENIS KUCHEROV (Jagannath) on üks tuntumaid traditsioonilise India muusika artiste Venemaal ja Ida-Euroopas. Tema muuusikutee sai alguse 14-aastaselt, kui ta alustas klassikalise muusika ja tablamängu õpinguid. 18-selt rändas ta juba Indiasse, kus õppis Guru Hashmat Ali Khan'i käe all ja oli India suurima tablamängija Rafiuddin Sabrini õpilane.

Denis on oma karjääri jooksul esinenud koos peaaegu kõikide maailma tuntuimate India muusikutega, olnud üks maailma suurima joogafestivali korraldajatest, andnud välja mitmeid plaate ja asutanud maailmakuulsa ansambli S.A.M.H.E.Y.

TRIINU TAUL on laialt armastatud unikaalse ja maagilise häälega eesti lauljatar, kes valdab ka mitmeid rahvapille. Tema muusika on transsi viiv segu šamaanlikest rütmidest, joikist, džässist, ambiendist ja teiste rahvaste muusikalistest traditsioonidest: Lõuna-Ameerikast, Aafrikast ja Araabiamaadest. Tema muusikas kajastub rahvuslik hing, mis saavutab läheduse oma sisemise olemusega.

PILETID

Eelmüügis:
- 18 eur
- 15 eur / soodushind alates 2 pileti ostmisel

- 20 eur / kontserdi päeval

Piletid saab osta:
* https://ticketbest.ee/event/12816
* tasudes ettemaksu MTÜ Tervendavad Helid EE087700771001641357 (märkige osaleja nimi ja ürituse kuupäev 14.06)
* Tervendavate helide keskuse üritustel sularaha eest
* Kohapeal enne kontserti sularaha eest
________________________________________________

Kontsert toimub neljapäeval 14. juunil kl. 19:00, uksed avatakse kl. 18:30
Üritus kestab ca 2 tundi

AADRESS
Hopneri maja, Raekoja plats 18

INFO ja grupipiletite tellimine: info@helid.ee, tel. 559 30 551, 5628 5229
http://helid.ee/index.php/event/radik-tyulyush/

__________

Oled oodatud ka Radik Tyulyushi kurgulaulu koolitustele:

P 17. juunil
➡ kl. 13:00-16:00 õpiguba algajatele
➡ kl. 16:30 - 18:30 õpituba edasijõudnutele, 1. osa
E 18. juunil
➡ kl. 19:00-21:00 õpituba edasijõudnutele, 2. osa

http://helid.ee/index.php/event/radik-tyulyushi-meistriklass/

Sarnastel teemadel