Inimkristallid, Havai, Lemuuria ja kristallide ühepajatoit!
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Juuli 06 R 18:30
2018 Juuli 06 R 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kuidas aktiveerida kõige olulisem Kristall maailmas?

***

Sellel kuul tulevad meile külla imelised seiklejad Havailt - Crystal Ra ja Michael, kes räägivad mitte ainult kristallidest kui mineraalidest, vaid ka kristallenergiatest ning sellest kuidas kõige aktuaalsem ja olulisem kristall on tegelikult inimene ise ja kas ning kuidas selle kristalliseerumiseni jõuda.

Olulist infot jagatakse selles protsessis ka Havai kohta, kuna Havai asub juba täiesti viiendas dimensioonis nii nagu ka kristall ja kuldenergiates. Praegu on voolava laavaga see kõik veelgi aktiveerunud. Havai saarel asub ka erakordne oliviini rand, mida kutsutakse ka Havai teemandi rannaks. Praegu on laava aktiivsuse tõttu osades kohtades isegi kogetud oliviini sadu kuna laava on oma põuest lükkamas välja erinevaid mineraale.

Sellel õhtul:

- Kuuled mida kujutavad endast indigo, kristall ja kuldenergiad ning kuidas see mõjutab meie planeeti (väikesed graafilised joonised selle kohta + isiklikud kogemused)
- Miks on inimesed muutumas inimingliteks ja inimkristallideks?
- Mida on vaja teha et aktiveerida iseenda kristalliseerumine?
- Mis rolli mängib kristalliseerumise ja maailma planeedi energiate puhastumisel laava ja Havai saarestik?
- Havai ja vana Lemuuria ja Atlantise müüdid ja mida on Crystal Ra saarel olles kogenud (seikluslood)
- Delfiinide roll planeedi ja inimeste kristalliseerumisel (video + isiklikud lood)
- Kristallide eesmärk praegusel planeedil
- Kõrgsageduslik muusika, videod ja pildid Havailt
- Küsimused vastused

***
Crystal Ra ja Michael kohtusid tormisel elumerel 2014. aasta detsembris – Michael lahkumas oma 24-aastasest abielust, Crystal Ra toibumas oma haavatud töösuhtest. Kumbki ei otsinud teist, kuid saatusel olid teised plaanid. Kulisside taga punusid inglid oma etteastet ja ühel päeval ristusid nende teed väikeses ja armsas Mehhiko kalurikülas La Cruzis.

Seda küla kutsuvad maailma meredel seilavad purjetajad ristteeks ja ka viimaseks 'kruiisiks' – jõudes laevaga La Cruzis sadamasse, on tunne nagu oleksid saabunud koju. Sarnane tunne valitses ka ühe eksinud eestlanna ja ameeriklase kohtumisel.

Esimene aasta kujunes tõeliseks sõiduks Ameerika mägedel, kuid andis mõlemale osapoolele kogemusi ja teadlikkust, kes nad indiviididena on, kuhu liiguvad ning kuhu jõuda soovivad. Selles protsessis oldi nii eraldi kui koos alates Mehhikost kuni Hawaiini välja. Tee peale jäid veel ka Alaska, Eesti ja California. Pinnas tõeliseks armastuseks oli loodud ja seemned hakkasid idanema.

Peale korduvaid eemalolekuid oli üsna selge, et ühiseks sooviks ei olnud mitte ainult olla korraga ühes geograafilises asukohas, vaid ka hakata looma uut ühist tulevikku. Ühe osapoole nõrkused olid toetatud teise osapoole tugevuste poolt ning kahekesi koos loodi imeliselt tugev tiim, et maailma muundumisele suurema hooga kaasa luua. Esmakordselt seiklesid Michael ja Crystal Ra koos oma sõnumit jagades Californias 2016. aasta sügisel. Eesti tuur 2018 aasta suvel saab olema järgmine suur samm mõlema globaalse eluülesande aktiveerumisel.

***

Pole vahet, kas su elu juba toimib sinu tingimustel või mitte, see kohtumine võib olla sinu jaoks inspiratsioon, aktiveerimine või taaskäivitus – vastavalt sinu vajadustele.

Crystal Ra ja Michael on maailmarändurid, kes on käinud läbi nii elumere sügavad kuristikud kui ka kõrged edu mäetipud, nii koos kui ka eraldi. Need aastad on neile õpetanud kuidas muuta raskused ja katsumused õnnistusteks ning uuteks algusteks, mis võivad olla paremas ühenduses Vaimu plaaniga meie südame jaoks isegi, kui see kohe alguses välja ei paista.

Sündmusel osalemine võib sinu jaoks aidata mänguliselt luua kaosest kord ning sul on võimalus hakata aimu saama, millised on sinu eluülesanded siinsel planeedil.

Kuigi see kohtumine ei pruugi anda lõplikke vastuseid sinu küsimustele, annab see kohtumine sulle kindlasti häid nippe, kuidas esitada teadlikke küsimusi, et tõmmata oma ellu voolamine kerguse ja küllusega igal tasandil ja igas vormis.

***

Nagu ikka Crystal Ra sündmustel, on siingi palju interaktiivseid harjutusi nii, et igal osalejal oleks võimalik tehnikaid kergemini oma olemusse talletada. Michael aitab kaasa oma huumori ja vägeva kuninga ruumihoidmise tehnikatega, samuti oma maandavate energiatega.

Sündmuse lõpus teeme ülevaate järgnevatest koolitustest, kogunemistest ja pakkumistest, mida Crystal Ra ja Michael pakuvad nii Eestis olles kui ka hiljem Havaile tagasi seigeldes.

Lisainfot sündmuse kohta saad: www.crystalralaksmi.com/eesti või siis emaili teel crystalexpansion@gmail.com

***
Osalusrõõm: 25 eurot kohapeal makstes. Soodushind 20 € ettetasumisel kuni 26. juunini (Oü New Flow arvele EE442200221062707625, selgitusse 06.07 Tartu sündmus + osaleja nimi )

***
Võimalus meie eravastuvõttudeks Tartus sündmuse toimumise päeval. Huvi tuleb eelnevalt registeerida.

Lisainfo:
http://crystalralaksmi.com/eesti/teenused/crystalramichaeliseansid/

Lisainfo meie kodulehe kaudu: https://www.facebook.com/infiniteactivation/

Vaata ka lisaks:
Crystal Ra kodulehte: http://www.crystalralaksmi.com/ee

Michaeli kodulehte: http://www.dreamsgoalsandadventure.com/

Imelise kohtumiseni!

Sarnastel teemadel