Unikaalne Iidsete tarkuste II. loeng " Millest kõneleb meie juuste, juuksesalkude ja silmade värv".
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Sept 13 N 18:00
2018 Sept 13 N 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kutsume Sind osalema unikaalsele Iidsete tarkuste lI. loengule:

Millest kõnelevad meie käed!

Millest kõneleb meie juuste, juuksesalkude ja silmade värv!

 

 

Me tahame midagi oma elus saavutada, tahame midagi luua. Lähtudes oma soovidest võime endale teha just niisuguse maniküüri või juuste värvi, mille puhul universum abistab meid meie soovide täitmisel. Me tõmbame lihtsate vahenditega oma ellu just vajalikud energiad.

Hakkame vaatama soovitusi, millise maniküüri ja pediküüri ( küüne kuju, värvi, täiendavad detailid), sõrmused või tätoveeringud me valime teatud elu aspektide jaoks. Kõrgemad jõud, vaadates meie käsi, näevad, mida me tahame küsida või mida tahame universumile öelda.

Sellel loengul me saame teada ka seda, millise probleemi toob meie ellu murtud sõrmeküüs, sõrme vigastus või sisselõige.

Tegemist on ainulaadsete teadmistega. Kasutades neid teadmisi, võib märkimisväärselt parandada oma elu ja edukust.

Lektor: Heli Vaab,
kes on õppinud Feng Shuid Odessa õpetaja Nadezda Bespalova juures. Koostab Feng Shui karmapasse. Nadezda elab Odessas ja on rahvusvahelise klassi Feng Shui meister ( õppinud Moskvas ja seejärel Hiina meistri Van Er eratundides Hiinas), Reiki grand-meister, Odessa vaimsete praktikate keskuse "Juznaja Zvezda" juhataja, 14 raamatu autor, meditsiinilise ja psühholoogilise kõrgharidusega.

Energiapanus 20€
Broneerimine T- L kell 12:00 - 19:00 telefonil +372 56 282 284
ja või e-mailil info@gaiakristallid.ee
www.gaiakristallid.ee

Sarnastel teemadel