Vananemise ümberpööramine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Nov 03 L 12:00
2018 Nov 03 L 16:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

VANANEMISE ÜMBERPÖÖRAMINE

Rakveres, Pikk tn 7, Rahulolupesas

Laupäev 3. november kell 12.00-max 16.00 (kestvus 3-4 h)

Kehaklassi viib läbi Monika Palm. www.tasakaalukeskus.ee

See on üks väekas kehatehnika Accessilt, mis pöörab ümber vananemise protsessi.

Osad meist teevad kõike vanusest olenemata, teised vananevad. Kui palju oled sa otsustanud, et sa oled liiga vana? Kui palju oled sa tundnud, et oled liiga vana, et teha mida sooviksid? Kui palju palju on sul vanuselisi uskumusi, mis on pannud su keha vananema ja takistavad elamast elu täiel rinnal? Kui palju kasutad sa vananemist, et ennast peatada?Kui palju on sul pealesunnitud vananemisi? Soovid seda muuta?

See üle kogu kehaprotsess on kõikide vananemisest tingitud ilmingute tühistamiseks ja ümberpööramiseks. Mis siis kui see kehatehnika aitab luua muutusi, mis on kaugemal sellest, mida oled arvanud, et võimalik on? Mis on veel võmalik kaugemal sellest, mida sa seni uskunud oled, et võimalik on?

- Teeme kehaprotsessi
- Räägime vanusest ja vananemisest ning kustutame kõik vaatepunktid ja programmid, mis keha vananema panevad
- Avardame kõiki küsimusi ja kustutame kõik piirangud, mis kursuse jooksul üles kerkivad.

Osaluspanus 60 EUR. Vajalik eelnev registreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331.

Accessi Kehatehnikad™

....on loodud Accessi looja Gary Douglase ja dr. Dain Heer´i poolt, kes on välja arendanud mitmeid erinevaid energeetilisi protsesse, et vahendada rohkem teadlikust ja kergust Sinu kehas. Need protsessid võimaldavad Sul ligi pääseda sellistele energiatele ning võimalustele, millele seni juurdepääsu pole olnud. Sel viisil on Sul võimalik aidata Maad ja muuta ükskõik, mida oma kehas.

Läbi energeetiliste kehaprotsesside toimub kehas loomulik tervenemine ja võimalik on saada oma kehaga paremat kontakti. Energiad aitavad kehal ja kogu organismil minna tagasi normaalse funktsioneerimise juurde, eemaldades kõik emotsionaalsest seisundist, väliskeskonnast või traumadest tekitatud kahjustused. Protsesse regulaarselt tehes toimuvad kehas väga suured muutused. Kehaprotsesse saab kogeda individuaalseanssidel või õppida ka ise neid kursustel tegema endale ja teistele. Seda tehes võid üllatusega märgata, et muutused toimuvad mitte ainult kehas, vaid ka teistes eluvaldkondades.

 

 

Sarnastel teemadel