Kakaotseremoonia
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Nov 22 R 19:00
2019 Nov 22 R 22:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kakaotseremoonia on iidne šamanistlik viis lubada kakaovaim oma maagiaga meie sagedust kõrgemale tõstma. See on elususe äratamise ja vabalt voolata lubamise sündmus. Tseremoonial joome rituaalselt Costa Ricast pärit ökoloogiliselt puhast ning rikkalikult head sisaldavat toorkakaod. Kakao on võimeline avama südameid ja tooma inimesed nende keskmesse, kus on olemas kõik vastused ja kogu teadmine.

Tseremoonia toimub intuitiivselt, päeva ja kohaletulnute energiaist lähtudes ning Kariibi viisil vabas kulgemises. Koosolemises on nii laulu, tantsu, muusikat ja trumme, kui vestlusi. Kakao vaim kannab meid kogu ühisloomise vältel, andes avatust ja armastust olemisse ning lubades end rõõmsalt ja vabalt väljendada.

Et kakao saaks Sinus paremini mõjule pääseda, on meil Sulle palve mitte tarvitada sel päeval kofeiini sisaldavaid jooke (sh kohv, must tee, colajoogid jm) ega muid meeli mõjutavaid substantse (alkohol jm). Ringi on oodatud muusikainstrumendid ja laulud või lood, mis Sind inspireerivad. Kohane on tulla taotlusega, millega soovid seekord kakao abil tegeleda.

Palun registreeri oma tulek hiljemalt reede (22.11) lõunaks, saates meili: asekuningas@gmail.com. See on vajalik, et teaksime kohtade ja kakao osas arvestada. Tseremoonial osalemise tasakaalupanus on 15€.

Kutsume Sind osa saama ca kolmetunnisest teekonnast laskmaks minna stressil ning eraldatuse illusioonil. See on aeg ühendumaks kerguse ja valgusega endas ja rõõmustada koosloomises oma hinge. Oled südamest oodatud!

Sarnastel teemadel