Praktiline musta pässiku ehk kasekäsna ehk chaga töötuba
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2020 Märts 14 L 11:00
2020 Märts 14 L 14:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Praktiline töötuba käsitleb musta pässiku (rahvasuus tuntud ka kui kasekäsn) raviomadusi, kasutusvõimalusi ja toimeainid nii rahvameditsiinis kui ka teadusemaailmas. Lisaks õpime tegema kasekäsna tõmmist ning tinktuuri, proovime erinevaid tooteid ja püüame leida parima lahenduse oma tervise toetuseks.

Kasekäsna võib nimetaa seente kuningaks.
On lausa arvatud, et kui peaks valima ühe kõige huvitavama loodusliku ravimi, siis võiks ehk selleks olla must pässik.

Musta pässiku ravijõud tuletati juba ammustel aegadel sarnane ravib sarnast printsiibist – nii järeldati pässikul olevat võime aidata kaasa kasvajatega toimetulekul. Kuid mitte ainult. Isegi
kaasaaegne teadus kinnitab ja oskab ütelda, et kasekäsnal on ka antioksüdantne ja viirusevastane toime.

Töötoas tuleb juttu kasekäsna imetabastest raviomadustest, ravivõimalustest ja -tulemustest, mustast pässikust valmistatavatest taimeravitoodetest ja üheskoos proovime selle kuningaga lähemalt sõbraks saada.
Muuhulgas õpime valmistama ka kasekäsna tõmmist, mida igaüks saab proovida ja samuti kasekäsna tinktuuri, millest iga osaleja ka väikese pudelikese koju kaasa saab.

On öeldud, et kui on mõni tervisemure, on ka taimabiline lähedal olemas - tuleb vaid teda teada, ta ära tunda ja teda kasutama õppida. Ega ilmaasjata Eestimaal kasekäsna leidu - ju on ta meie inimestele toeks tervise loomisel.

Koolitust viib läbi Maret Makko, hinnatud proviisor ja taimetark, kel taimedaga sügav ja üsna omamoodi suhe. Maret usub, et meie ümber on palju imelisi olendeid, taimi, kes on abiks nii tervenemisel, oma tee leidmisel, meelerahu saavutamisel. Apteekrina teab Maret vägagi hästi taimede ravivaid ja tervist toetavaid toimeaineid, kuid kryia-jooga praktiseerija ja väeka taimetargana teab ta ka, et taimedel on teisigi mõjutusmehhanisme - selliseid, mida ehk laboris nii lihtsalt kätte ei saagi.

Kursuse läbinu teab musta pässiku raviomadusi ja omab oskusi pässiku kasutamiseks tervise toetamisel.

Kursuse toimumiskoht: Weizenbergi 20/1, Tallinn

Kursuse maksumus: 35 eurot.
Osavõtjate arv on piiratud, seega väljastame arve peale registeerumist ja arve tuleb tasuda maksetähtajaks.

Registreerimine läbi lingi: https://goo.gl/forms/jNn9CJpU3ysQMFeY2


Kursuse maht: 4akadeemilist tundi

Lisainfo: tarkustekool@gmail.com
Tel: 512 95 05

Sarnastel teemadel