Vabasta hirm teadmatuse ees
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2020 Aprill 10 R 10:00
2020 Aprill 10 R 12:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Elame ajal, mil toimub midagi ennekuulmatut: ootamatult seisame silmitsi nähtamatu vaenlasega ning meid ümbritsevad teadmatus ja kaos.  Keegi ei tea, mida homne päev toob. See on väljakutsuv aeg, aga ka aeg kasvamiseks, arenemiseks ning sügavama tõe mõistmiseks sellest, kes me tegelikult oleme.
 
Anja Vintov on ainuke inimene, keda ma tean, kes on pühendunud hirmu tundma õppimisele juba aastakümneid  – hirmude uurimisele,  mõistmisele, vabastamisele ja kasutamisele edasiviiva jõuna. Anja on õpetanud inimestele, kuidas oma hirme ületada ning on kirjutanud raamatu „Everyday courage“ („Julgus argipäevas“).
 
Viimastel nädalatel on tema ainulaadne kompetentsus saanud täiesti uue väärtuse ja tema töötubades on osalenud inimesed üle kogu maailma, isegi Jaapanis. Hirmu ja teadmatusega kokku puutudes hakkame tavaliselt seda kas eitama, alla suruma, ignoreerima, end üles keerama, rohkem tööd tegema või teisi süüdistama.

Anja oli juba andnud nõusoleku juhendada „Armu oma hirmu“ töötuba Tallinnas 20.-22. novembril k.a. Praeguses olukorras palusin tal jagada oma  teadmisi hirmust ja kuidas sellega hakkama saada juba nüüd. Seega on tulemas veebipõhine töötuba.

Tervitus Anjalt:
 
Oleme kõik praegu HIIGLASUURE võimaluse ees: tundma õppida hirmu energiat  ning teada saada, kuidas muundada hirm kõrgemaks teadvuseks ja hingerahuks. Teeme seda koos!
 
Olen loonud kolmeastmelise protsessi, mille abil saad sa vabastada hirmu teadmatuse ees iga kord, kui sul seda vaja on. Selle abil saad ka leida ühenduse oma sisemise jõu ja tarkusega ning tead täpselt mida, millal ja kuidas teha.
Saad seda kasutada iga kord kui tunned, et muutud murelikuks või ärevaks.

 ÕPID:

  • Miks on hingena füüsilises kehas elamine kunst, mida kõigil tuleb õppida? (õpetus kogumisest/kuhjumisest ja vabastamisest)
  • ​Kuidas vabastada hirmuenergiaid? (muretsemine, usaldamatus, raskus, ebamugavus, frustratsioon, võitlemine,  kangestumine)
  • ​Kuidas saada ühendus oma sisemise jõu ja tarkusega?

 
Tule nii, nagu sa oled, võta kaasa paber ja pliiats ning leia mugav koht, kus sind ei segata.


 KES? MIS? KUS?
 
KES?                 Anja Vintov https://www.anjavintov.dk/en/anja-vintov
KUIDAS?           Registreerumine https://teadlikelamine.ee/e-pood/#pood
KUI PALJU?      15.- EUR.
KUIDAS?           Sisenemiseks vajaliku lingi saad  mailiga.
MIS KEELES?   Inglise keeles tõlkega eesti keelde.
AGA…?             Lähem info www.teadlikelamine.ee

 

Tagasiside Anja webinaridele:

Webinar Anjaga oli fantastiline! Ma ei mõelnud varem piisavalt sellele meetodile… Ma ei saanud aru, kui palju hirme mul on vaja vabastada oma kehast ja energiaväljast… Protsessi ajal ei tundnud ma mitte ainult kergendust, vaid olin täiesti vaimustuses, tundes end taas lapsena. Minu jaoks oli see taaskogemine suur elamus. Mulle tundub, et meisse kuhjuvad energiad. Seega mul on vaja jätkata selle meetodi praktiseerimist. Igal juhul on see lihtne ja kergendustunne tuleb kohe.
 
Kyna 
 
 
See oli fantastiline töötuba, mis andis mulle palju rohkem kui ma ootasin.

Winnie
 
Palju tänu  Anjale  hirmu vabastamise töötoa eest. Ta jagab suurepäraseid, võimsaid abivahendeid!
 
 Turid 

Sarnastel teemadel