Südame helid - harf ja gongid
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2020 Aug 16 P 19:00
2020 Aug 16 P 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kutsume Sind üles alustama helirännakut oma südame sügavusse. Sellel erakordsel teekonna saadab Sind keldi harfi ja gongide elav muusika.

🎶 Gongide helid soodustavad sügavat lõdvestumist, ühendavad alateadvusega, toovad välja meisse kinni jäänud energiad ja blokeeringud ja aitavad neid vabastada. Keldi harfi ja teiste keelpillide meloodiline kõla ravib hingehaavu ja täidab meid kergete ja positiivsete emotsioonidega. Iidsetel aegadel peeti harfi jumalate instrumendiks ja siiani ei jäta need võluvad helid kedagi ükskõikseks.

On tõestatud, et keelpillide helidel on kasulik mõju südamele nii füüsiliselt kui ka peentasandil - need häälestavad meid armastuse voole. Koos keldi harfiga kõlavad teisedki ebaharilikud instrumendid: hiina erhu viiul, saksa violen-harfen, rav-trumm, tiibeti helikausid ja kristallkausid, gongid.

❤ Sind ootab südame avamise helimeditatsioon, mis häälestab armastuse lainele, peale seda saad puhata gongide ja keelpillide elusates helides. Lisaks meeldiva imeilusa meditatiivse muusika kuulamise elamusele, saab tunnetada helivibratsioonid terves kehas ja näha hämmastavaid kujutlusi.

See on praktika, milleks on võimeline iga inimene, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

NB! võta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis leiame midagi kohapeal.

Mängivad:
TAMARA APSALON - keldi harfTamara on muusik ja muusikaõpetaja, lõpetas Minski pedagoogilise ülikooli akkordeoni ja klaveri erialal. Laste rahvaorkestri ja koori dirigent. Muusikaterapeut, tegeleb eriliste lastega Carl Orffi meetodil.

LILIA MÄRTMAA - gongid, helikausid, erhu, violen-harfen, rav
Lilia on gongimeister, muusik, laulja ja ülemhelide häälija. Heli- ja muusikaterpeut. Lõpetas Eesti Muusikaakadeemia Tervendavate Helide keskuse rajaja
_________________

PILETID: 18 eur Tasuda saab kohapeal sularahas
või ettemaks EE141010220274815228 HELIVÄGI OÜ pangaarvele

osalejate arv on piiratud. Palume eelneval registreerida ja kindlasti jää koju külmetuse tunnustega.

➡ REGISTREERU ONLINE http://helid.ee/index.php/reg-3/
või tel. 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

-----------------------------------------------

AADRESS:
Pärnu mnt 69, 1 trepikoda Kesklinnast, fonolukk 20, 3. korrusel Koit tantsustuudio saalis.

Maja ees on trammipeatus "Vineeri", tramm nr 3 ja 4, ümbruses on Kesklinna parkimistsoon, st tööpäeviti al. 19:00 tasuta
Kaart: https://goo.gl/maps/WBidAtoLG79UMPL49

P 16. augustil kl. 19;00
NB! Üritus kestab 1,5-2 tundi, usked avatud 30 min enne üritust

INFO:
tel 559 30 551, e-mail: info@helid.ee
www.helid.ee

Sarnastel teemadel