Gongiรผhtu Esivanemate kutse
Tegevus ยป Sรผndmus
Aeg Koht Vรตtmeisik PDF
2020 Nov 21 L 19:00
2020 Nov 21 L 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

L 21. novembril / Pรคrnu mnt 69
๐†๐จ๐ง๐ ๐ข๐จฬƒ๐ก๐ญ๐ฎ - ๐„๐ฌ๐ข๐ฏ๐š๐ง๐ž๐ฆ๐š๐ญ๐ž ๐ค๐ฎ๐ญ๐ฌ๐ž
Tiina Karjatse ja Lilia Mรคrtmaa

Novembris saabub aasta pimedaim aeg, paljudes kultuurides arvatakse, et sel ajal hรตreneb piir fรผรผsilise ja vaimse maailma vahel. Eestis nimetatakse novembrikuud Hingedekuuks ning see on
๐š๐ž๐  ๐ž๐ฌ๐ข๐ฏ๐š๐ง๐ž๐ฆ๐š๐ญ๐ž ๐š๐ฎ๐ฌ๐ญ๐š๐ฆ๐ข๐ฌ๐ž๐ค๐ฌ, ๐š๐ž๐  ๐ก๐จ๐จ๐  ๐ฆ๐š๐ก๐š ๐ฏ๐จฬƒ๐ญ๐ญ๐š, ๐ฉ๐ž๐š๐ญ๐ฎ๐๐š ๐ฃ๐š ๐ฏ๐š๐š๐๐š๐ญ๐š ๐ž๐ง๐๐š ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ž, ๐ก๐จ๐จ๐ฅ๐ข๐ญ๐ฌ๐ž๐๐š ๐จ๐ฆ๐š ๐ก๐ข๐ง๐ ๐ž ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ.

Kutsume Sind osalema ๐ฌ๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฏ๐จฬƒ๐ฌ๐š ๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ง๐๐š๐ฆ๐ข๐ฌ๐ž ๐ฆ๐ž๐๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ฌ๐ข๐จ๐จ๐ง๐ข๐ฌ. Pรคrast selliseid meditatsioone tunned tavaliselt energiatรตusu, taastad suguvรตsa jรตu ja sageli paranevad suhted sugulastega. Pรคrast ๐ฌ๐š๐š๐ ๐ฅ๐จฬƒ๐จฬƒ๐ ๐š๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐š ๐Ÿ— ๐ ๐จ๐ง๐ ๐ข, ๐ก๐ž๐ฅ๐ข๐ค๐š๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ข๐๐ž, ๐ž๐ญ๐ง๐ข๐ฅ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž ๐Ÿ๐ฅ๐จฬˆ๐จฬˆ๐ญ๐ข๐๐ž, ๐ญ๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฆ๐ข๐๐ž ๐ฃ๐š ๐ญ๐ž๐ข๐ฌ๐ญ๐ž ๐ž๐›๐š๐ญ๐š๐ฏ๐š๐ฅ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฉ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ข๐๐ž ๐ž๐ฅ๐š๐ฏ๐š๐ฌ ๐ก๐ž๐ฅ๐ข๐ฌ. See pole mitte ainult vรตrreldamatu nauding, helivibratsiooni tunne kogu kehas, erksad visuaalsed pildid, vaid ka vรตimalus parandada oma heaolu, kรคivitada keha eneseregulatsioon ja rakkude taastumise protsesse.

Keha ja vaimu puhastavate vรตimsate gongilainete vahel esitavad Tiina ja Lilia ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ž๐ฏ๐š๐ญ๐ž ๐ซ๐š๐ก๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ๐ž ๐ก๐ข๐ง๐ ๐ž- ๐ฃ๐š ๐ฏ๐šฬˆ๐ž๐ฅ๐š๐ฎ๐ฅ๐ž.

_________________________

See on igaรผhele kรคttesaadav praktika. Sa ei pea midagi tegema, on vaja lihtsalt lesida ja lubada enesel olla helides ning vรตtta vastu ilma hinnanguteta see kogemus, mis tuleb.

Vรตta kaasa lamamisalus ja pleed (saalis on mรตned tagavara matid-tekid olemas).

Riietu mugavalt, et oleks hea ja soe lesida pรตrandal mattide peal. Soovitav on kaasa vรตtta ka pudel vett.

Helidega mรคngivad Lilia Mรคrtmaa Ja Tiina Karjatse; nende kasutada on gongid, etnilised flรถรถdid, keelpillid, kristallhelikausid, tiibeti helikausid, kurgu- ja รผlemhelilaul.

Osalus 18โ‚ฌ

โœ” REGISTREERU ONLINE :
http://helid.ee/index.php/reg-3/
vรตi tel. 559 30 551, info@helid.ee/

L 21. novembril
Kontsert algab kl. 19:00
kestab 1,5-2 tundi ilma vaheajata, uksed avatakse kl.18:30

AADRESS
Pรคrnu mnt 69, 1 trepikoda Kesklinnast T1, 3. korrusel Koit tantsustuudio saalis.
Maja ees on trammipeatus, รผmbruses on Kesklinna parkimistsoon, st tรถรถpรคeviti al. 19:00 tasuta

Kaart: https://goo.gl/maps/WBidAtoLG79UMPL49

www.helid.ee

https://www.facebook.com/events/619961482021208

Sarnastel teemadel