5 elemendi gongi-retriit Algallikas
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2021 Nov 19 R 17:00
2021 Nov 21 P 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt
5 elemendi vägi
✵✿GONGI RETRIIT ✿✷
19-21. novembril 2021 Algallika keskuses
 
Veeda kasulik nädalavahetus helide retriidil!
Novembris on eriti tunda energiapuudust, väsimust ja depressiivset emotsionaalset seisundit.
 
🌞 Siin saad puhata töösaginast, täituda harmooniast, tugevdada tervist, taastuda, vabaneda stressist ja veeta aega heas seltskonnas.
Elemendid ehk stiihiad, Maa, Vesi, Tuli, Õhk - see ümbritseb meid looduses, need on olemas ka meie kehas ning peegeldavad omadusi ja emotsionaalseid olekuid.
 
🌎 Maa - meie luustik, lihased, meie keha kuded / stabiilsus, tervis, küllus.
🌊 Vesi on vedelik, millest 70-80% koosneb meie keha / emotsionaalsus, seksuaalsus, paindlikkus.
🔥 Tuli - meie keha soojus / meie sisemine tuli, aktiivsus, julgus, sihikindlus, kirg.
🌫 Õhk - meie kehaõõnsused / kergus, tarkus.
🎶Nende elementide ühendavaks lüliks on viies element Eeter, mida tähistab heli. .
 
☯ Kui me räägime emotsioonidest ja omadustest, siis vajame iga elementi ja kui need on tasakaalus, siis on meie elu ka harmoonias. Kui on puudujääk või ülejääk, siis tekivad haigused, depressiivsed emotsionaalsed seisundid, impulsiivsus, ärritus, agressiivsus.
Sellel retriidil kutsume Sind rännakule läbi elementide heli ja vibratsiooni kaudu. See toimub maalilisel kaitsealal, otse mererannas. Siin, linnakärast kaugel, uurime end heli-, hääle- ja liikumispraktikate abil.
Tugevdame ja tasakaalustame elemente spetsiaalselt häälestatud planeetaarsete gongidega, teeme selleks eripraktikaid.
See on süntees kaasaegses keha-hääle-, heli- ja muusikateraapia teadmistest, samuti idamaistest ja šamaanistlikest tavadest ja rituaalidest.
 
———————————————
🌼 Programmis:
✔ Täiskuu helimeditatsioon - naisenergia vägi
✔ Täiskuu rituaalid ja 4 elemendi aktiveerimine
✔ Vibroakustiline massaaž
✔ Gongisuplus
✔ Gongiöö
✔ Häälejooga
✔ Hingamispraktikad
✔ Loomingulised töötoad – joonistame mandalaid soovide täitumiseks
✔ Kuum saun ja soe suhtlemine
Osaleda võivad nii naised kui ka mehed, erioskusi pole vaja.
————————————————
🔔 Vibroakustiline massaaž: võimaldab vabaneda mitmesugustest pingetest, nii füüsilisest, emotsionaalsest kui ka energeetilistest. Nende seansside eripära on see, et Tiibeti helikausid asetatakse kehale. Nendega löömisel tekib vibroakustiline efekt, mis tungib kehasse, tekitades meeldivaid aistinguid ja lõõgastavad lained. Sa tunned kuidas helilaineid ja helivibratsioon kehas liigub.
🔔 Gongisuplus - GONG on üks vanimaid instrumente, mida kasutatakse teadvuse avardatud seisundi saavutamiseks. Gongimeditatsiooni ajal aeglustub ajutegevus alfa- ja teetalaineteni, mil saame otse alateadvuselt piltide ja sümbolite kujul teavet vastu võtta. See olek on ainulaadne ka selle poolest, et keha eneseregulatsiooni ja rakkude uuenemise protsessid on sisse lülitatud. Meie keha on paranenud ja noorenenud. Retriidil mängib teie jaoks üheksast planetaarsest gongist koosnev orkester, milles on esindatud kõik 4 elementi.
🔔 Gongiöö on võimas helipraktika, kus gongid mängivad kogu öö. Une ajal on meie keha täielikult lõdvestunud, mis võimaldab helivibratsioonil sügavamalt töötada. Meie aju lülitub sel ajal teeta ja delta lainesagedusele, mis vastab une kiirele ja aeglasele faasile. Sel ajal toimuvad kehas puhastus- ja taastusprotsessid. Gongihelid aitavad neid protsesse kiirendada ja intensiivistada. Toimub rakkude regenereerimine ja toksiinidest puhastumine, taastatakse siseorganite funktsioonid, alateadvus puhastatakse hävitavatest mustritest, need vabanevad, tekib muutunud teadvuse seisund, milles on võimalikud taipamised ja teadlik unenägemine
🔔 Häälejooga: Hingamis- ja hääleharjutused, mille eesmärk on häälekeskuse avamine ja vabastamine. Sanskriti keeles tähendab jooga rändamist, ühendust allikaga. Helijooga taastab sügava ühenduse teie enda loomingulise minaga. See on praktika, mis aitab saavutada harmoonilist keha- ja hingeseisundit omaenda hääle kaudu ning muuta hääl helisevaks, sügavaks ja kuuldavaks, eemaldades lihaspinged ja psühholoogilised blokeeringud.
———————————————
🌼 Juhendajad:
TIINA KARJATSE — Gongimeister, heliterapeut ja muusik, on läbinud eksistentsiaalse psühhoteraapia, muusika-ja heliteraapia ning śamaanipraktikate koolitusi.
LILIA MÄRTMAA— 13 aastase kogemusega heliterapeut, Tervendavate helide keskuse kaaslooja, www.helid,ee, muusikaterapeut,on lõpetanud Eesti muusika akadeemiat muusikateraapia erialal, gongimeister, muusik.
 
❤🎶Tiina ja Lilia loovad üheskoos energeetilise heliruumi, kus saab ühendust Maa ja Taeva Jõududega. Maandavad helivibratsioonid toovad meisse eneseusku ja stabiilsust. Helged ja kõrged helivibratsioonid äratavad meis selguse ja kerguse. Nende ühendatud orkester koosneb 9 planetaarsetest gongidest. Tiina ja Lilia võluhääled hoiavad ruumi ja teevad pai hingele.
——————————————
🌼 OSAVÕTUTASU: 250 eur
Soodusregistreerimine kuni 10. novembrini 230 eur
 
⬇⬇⬇
REGISTREERU ONLINE :
http://helid.ee/index.php/reg-3/
või tel. 559 30 551, 5628 5229 info@helid.ee/
 
Palun teata, kui tuled sõpradega, siis saame teid koos majutada. Samas anna teada, kui Sul on pakkuda kohti autos või vajad transporti.
Koha broneerimiseks on vaja teha osalise ettemaksu 50 eur / osaleja pangaarvele EE141010220274815228 HELIVÄGI OÜ , ülejäänud summa saab tasuda kohapeal sularahas.
 
NB! kui keeldud osalemisest peale 15.11, siis ettemaksu ei tagastata!
—————————————
Hinna sees on:
➡ kõigis tegevustes osalemine
➡ majutus 2-3-4 tubades
➡ maitsev rikkalik taimetoit (õhtusöök reedel, hommikusöök, lõuna ja õhtusöök laupäeval , hommikusöök ja lõuna pühapäeval)
 
Kohale võib tulla reedel 19. novembril al kl. 17:00 majutus, kl. 19:00 on õhtusöök ja peale seda algavad praktikad, ärasõit 21. novembril kl. 17:00
—————————————
⛺️ KOHT
Retriit toimub hubases Algallika keskuses, mis asub looduskaunis kohas Läänemaal www.algallika.ee,
kaart: https://goo.gl/maps/PVFXCjDae6y
Kõige mugavam on tulla autoga, 140 km Tallinnast. Palun anna teada kui vajad transportu või Sul on vabu kohti autos, siis saame infot jagada.
———————————————
VÕTA KAASA:
➡ Mugav riietus, mis lubab liikumist
Liigume ja tantsime paljajalu, sokides või kergetes vahetusjalatsites
➡ Vahetusjalatsid majas liikumiseks
➡ Matt ja tekk helimeditatsioonideks. Kohapeal on tagavara matid-pleedid ka olemas.
➡ Sauna asjad
➡ Joogipudel, mida saab kohapeal täita
➡ Märkmik, pastakas,
värvipliiatsid , neid võtame ka üldkasutuseks
Sarnastel teemadel