„Esivanemate vabastamise" protsess
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Märts 08 P 07:00
2015 Märts 08 P 07:00
Europe/Tallinn

08.03.2013 "ESIVANEMATE VABASTAMISE" PROTSESS.

Kallid sõbrad!

08. märtsil 2015 pühapäeval hommikul kell 07:00 kutsume Teid „Esivanemate vabastamise" protsessile.

Kõik me oleme seotud oma suguvõsa ja oma esivanematega. Keha saamiseks pole keegi meist pingutusi teinud. Saime oma keha, oskused, omadused, harjumused ja anded oma vanematelt, kes said omakorda enda kehad ja omadused oma vanematelt. Veedad ütlevad, et meid mõjutavad otseselt seitse eelnevat põlvkonda, sisuliselt oleme oma esivanemate jätk.

Suguvõsa programm määrab suurel määral meie elu ja saatuse. Praktika näitab, et sideme puudumine oma esivanematega ja nende takerdumine hauataguses maailmas põhjustab meie eludes haigusi, ebaõnnestumisi, rahalisi probleeme ja armastuse puudumist suhetes. Nii nagu erilised anded ja oskused, nii ka paljude probleemide juured peituvad suguvõsa programmides – lõhe meeste ja naiste vahel, laste konfliktid vanematega, haigused ja majanduslikud raskused kanduvad edasi põlvest põlve.

Praktiliselt kõik me vajame suguvõsa tervendamise protsessi selleks, et neutraliseerida negatiivsed programid ja vabastada oma esivanemad, enese ja tulevase põlvkonna probleemidest ja koormast. Paljud inimesed ei tea seda, kuid esivanemate vabastamine ei ole privileeg, see on iga inimese kohustus.

Elu täitub kergelt ja loomulikult tervise ja küllusega, kui meie suguvõsa on tervendatud. See on imeline protsess, mis avab tohutu potentsiaali ja võimsad ressursid täisväärtuslikuks eluks. Sinu suguvõsa võib olla Sinu tugi, jõud ja inspiratsioon või raske koorem ja nähtamatu takistuste sein. Valik on Sinu.

Protsessi käigus Sa:
- Õpid karma seadusi tundma.
- Saad teada, millistel juhtudel vajavad esivanemad vabastamist ja Sinu abi, miks ja kus nad takerduvad ning kuidas nende takerdumine mõjutab Sinu elu.
- Saad teada, mida teha, et esivanemaid aidata ja eemaldada oma teelt takistusi.
- Läbid spetsiaalse esivanemate vabastamise protsessi, mis võimaldab Sinu esivanematel saada kõrgemat hinge vabastust (mokshat).

Protsess toimub nii vene kui ka eesti keeles.

Protsessi viib läbi: Mari Semakin, Ühtsuse Ülikooli eri- ja süvendatud programmide ja kursuste Virgunud Treener (sertifikaat Nr. AT-2013-11-EST-0001).

Registreerimine: mari@vsvbc.eu, või carolina.daineka@gmail.com.

Toimumiskoht:
Pärnu mnt 67A, Tallinn, 5 korrus, Holistiline Kliinik (endine ajakirjandusmaja).

Toimumise aeg: 08.03.2015, kell 07:00 hommikul.

Osalustasu: 15 eur.

Tasuda saab kohapeal sularahas või ülekandega:
Ühtsuse Keskus MTÜ
Danske Bank A /S Eesti filiaal
IBAN: EE113300333708980005

Parimate soovidega
Ühtsuse Meeskond

KÕIK ÜRITUSED FACEBOOKIS: https://www.facebook.com/yhtsusekeskus

Kontaktid:
Mari, tel: 50 59 297; mari@vsvbc.eu

 

Sarnastel teemadel