Vabastava hingamise õpituba algajatele ja taasalustajatele Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Aprill 21 T 18:15
2015 Aprill 21 T 20:30
Europe/Riga

Hingamisstuudio pakub juba viiendat aastat soovijatele võimalust vabastavalt hingata grupis või individuaalselt. Regulaarselt on toimunud 10 korra sarjad, sisuliselt hingamiskursused. Hetkel on meil Tartu kesklinnas käimas hingamiskursus "Energiakehade tunnetamine ja harmoniseerimine".

Alates 21. aprillist saab kuni hingamiskursuse lõpuni hingata lisaks üle nädala Hingamisstuudios, alates 21. maist iga nädal. Hingamisstuudio kevadhingamised juhatab sisse vabastava hingamise õpituba, kus tutvustame ka teisi hingamistehnikaid.


Hingamine on alati kättesaadav võimas vahend oma meeleolu, enesetunde ja hingeseisundi muutmiseks. Hingamisega saab end pingelises olukorras maha rahustada, uimase ja apaatsena aga saame tõsta sobivate hingamistehnikatega oma energiataset. Mõned hingamistehnikad mõjutavad rohkem sümpaatilist, teised jälle parasümpaatilist närvisüsteemi . Tutvume nendega ülevaatlikult ning proovime läbi rahustava hingamise ja jõuhingamise.


Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Enamik tänapäeva inimesi hingab pinnapealselt. Niimoodi hingates võib tekkida tunne, et hing pitsitab, südames on raske ja ei ole energiat ega jaksu elada. Vabastava hingamise seansil õpetab juhendaja meid muutma oma hingamist sügavamaks ja teadlikumaks. Sügav teadlik hingamine aitab nii keha kui hinge. Loe edasi: http://hingamisstuudio.ee/teraapiad/vabastav-hingamine/


Algallika Protsess ja Hingamistöö on Binnie A. Dansby loodud süsteem sünnieelselt, sünni ajal ja pärast sündi tehtud eluvähendavate otsuste tervendamiseks. Algallika Protsess ja Hingamistöö on nii filosoofia kui psühho-spirituaalne praktika, mis kasutab hingamist kui vahendit, mille abil vabastada piiravad füsioloogilised ja psühholoogilised mõttemustrid ning stress. On võimalik täielikult vabaneda algsest traumast ning transformeerida alateadlik mulje sünnist õrnaks ning teadlikuks kogemuseks. Loe edasi: http://hingamisstuudio.ee/teraapiad/vabastav-hingamine/algallika-meetod/


21. aprilli õpituba toimub mattidel istudes ja lebades. Matid on koha peal olemas, kaasa tuleks kaasa võtta magamiskott või tekk enese katmiseks ja soojendamiseks. Paha ei tee ka villased sokid, pudel vett ja sall või rätik pea alla panemiseks.


Õpituba kestab 3×45 min, ehk kell 18.15-20.30 ja maksab 10 eurot.
Kõik soovijad on oodatud!


Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Sarnastel teemadel