Hobulausumine Toskaana päikese all
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Juuli 24 P 00:00
2016 Juuli 30 L 00:00
Europe/Rome
Tunnuspilt

See reis on mõeldud nii reisi ja hobuse armastajatele kui ka neile, kel iseenda teadlik arendamine huvi pakub.

Kuuepäevasel kursusel mõistad, kuidas hobused mõtlevad, tunnevad, käituvad ning miks nad just nii reageerivad. Käime läbi hobuse psühholoogia põhiprintsiibid ja uurime, kuidas hobused leiavad oma koha ja positsiooni karjas. Sa leiad õiged strateegiad, kuidas olla loomulik liider oma hobusele ilma domineerimise ja hirmutamiseta. Kõik tuleb läbi armastuse, usalduse ja austuse, läbi kommunikatsiooni ja peidetud kvaliteetide, mis Su sees juba olemas on. Nende päevade jooksul lood Sa väga tugeva suhte "oma" hobusega ja avastad läbi tema ka tõelise ja tugeva ühenduse iseendaga, mida oled alati ihaldanud.

Hobulausumise kursuse jooksul on Sul võimalus ka ennast tundma õppida, märgata ja vabaneda vanadest mustritest, tehes endaga tööd ning lastes enda tõelisel potentsiaalil avaneda ja kasvada. Sel kursusel kasutatakse iseendasse vaatamiseks hobust, kes peegeldab ausalt ja vahetult, näidates meile igas hetkes, kes me tegelikult oleme. Hobused on suurepärased peeglid, kuna nad on maandatud ja ühendatud loodusega, mis meil inimestel on tihti kadunud. Nad on hetkes, siin ja praegu ning saavad meile seeläbi kohalolekut õpetada.

Hobused, nagu ka teised loomad ning tihti ka lapsed on meistrid meie kannatlikkuse proovilepanemises, lükates meid tihti reageerima nii, mille üle me hiljem uhkust ei tunne, vaid pigem maha salgame. Suurim väljakutse hobustega töötamisel on omaenda emotsioonide juhtimine. Seega on hobulausumise kursus põhiliselt iseenda emotsioonide juhtima õppimiseks.

Tegemist ei ole ratsutamise kursusega ja nende 6 päeva jooksul tõenäoliselt hobuse selga ei istutagi. Selle aja jooksul õpitakse läbi erinevate tehnikate ja iseendasse vaatamise hobusega järjest vahetumat ja ausamat kontakti saama ning koostööd looma. Kursus on imehea koostöö õppimise koht, mis on vajalik ükskõik millises eluvaldkonnas.

Läbi hobulausumise õpid ka fookuse hoidmist, juhtimist ja õigel ajal reageerimist. Oluline on ka usalduse õppetund - kui julged usaldada kedagi nii ettearvamatut, kui seda on hobune, siis julged usaldada ka elu ennast. Ja kas Sa ise oskad olla usaldusväärne partner?

Kursusel on kombineeritud teooria ja praktiline osa. Päeva keskel on itaallastele kohaselt pikem siesta. Varahommikuti on võimalus kaasa lüüa Triin Hio ja Raneli Kaseväli poolt juhitud väestavatest meditatsioonidest või kehapraktikatest, näiteks joogast. Õhtuti mõnusad koosolemised ja jagamisringid lõkke ümber.

Ajakava:

23.07 kogunemine Milano's, algab sõit bussiga Toskaanasse, teel peatume imelistes paikades

24.07 saabumine Arezzo provintsi, kursuse paika

30.07 tagasisõit Milano'sse

Reisiaeg: 24. – 30.juuli 2016 (kestus 7 päeva)
Osavõtutasu: kuni 10. aprillini 1 333 eur, kuni 10. maini 1 444 eur, alates 11.mai 1 555 eur. Ettemaks osalemise kinnituseks 200 eur.
Reisiseltskond: kuni 11 reisihuvilist.

Kursuse läbiviija on Edwin Wittwer, kes on kogenud hobusekasvataja ja hobulausuja, antud kursuse looja. Edwin on loomuliku hobukasvatuse ja loomulike tervendusmeetodite liider Itaalias ning tunnustatud üheks parimaks hobulausujaks kogu Euroopas. Tema missioon on luua ilus koht Maal, kus aidata inimestel luua loomulikku kontakti iseenda, hobuste, suhete, finantside ja kogu planeediga.
Teed hobuste juurde näitavad Triin Hio ja Raneli Kaseväli, kes on mõlemad hobustega oma varasemas elus tuttavad.

Hind sisaldab majutust, kursust, tervislikku taimetoitu Arozza tallis, transporti Milanost kursusepaika ja tagasi. Kohapeal tervislik ja maitsev taimetoit. Kogu kursus toimub õues, värskes õhus. Magamine indiaani telkides.
Hind ei sisalda lennupileteid Itaaliasse ja tagasi (Tallinn - Milano - Tallinn).

Kursusel vajadusel eestikeelne tõlge.
Reisile registreerumiseks kirjuta info@amazonas.ee või triin@sunara.ee

Reisikorraldaja: Amazonas.ee

Sarnastel teemadel