Access Conciousness Bars kursus Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Juuni 12 P 10:00
2016 Juuni 12 P 18:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ACCESS BARS KURSUS TARTUS

Pühapäeval 12. juunil kell 10.00-18.00
Toimumiskoht Tartu, W. Struve 4

Koolituse viib läbi SV, Bars, Kehaprotsesside, Access FaceLift ja TTTE ametlik vahendaja Monika Palm.

Koolituse hinnad on :

220 EUR esmaosaleja
110 EUR koolituse kordajale või 16 –18 aastasele
koos täiskasvanuga lastele kuni vanuses 15.a tasuta.

Kursusele vajalik eelregistreerimine hiljemalt reede hommikuks, kas mailile info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331. Palun kirjutada, kas olete esmane koolitusel osaleja või kordusosaleja? Kas soovite eesti keelset või inglise keelset manuaali?

Bars on üks paljudest Accessi kehatehnikatest. See on lihtne tehnika, mis avab sind teadlikkusele, kohalolule, uutele võimalustele, piiranguteta elule aidates Sul omaks võtta tegelikku Sind ilma hinnangute ja eelarvamusteta. Iga Barsi session vabastab aastate, aastakümnete ja isegi mitmete elude piiranguid vastavalt puudutava energiapunktiga seonduvale eluvaldkonnale.

Sul on võimalik vastu võtta kõiki kingitusi, mida universum on valmis Sulle andma kerguse ja rõõmuga.

Teaduslikult on juba kindlaks tehtud, et meie mõtted ja emotsioonid mõjutavad meie keha, mis võivad esile kutsuda tervisehäireid, haigusi, vananemist. Need mõtted on salvestatud kehasse.

Kas tead, et Sinu pea peal või läbi selle jooksevad 32 energiapunkti ehk barsi, mis hoiavadki Sinu mõtete, uskumuste, otsuste, emotsioonide ja vaatenurkade elektromagnetilisi komponente? Nende energiapunktide õrna puudutamisega vabastatakse kergelt ja ilma igasuguse pingutuseta kõi, mis ei luba Sul olla vastuvõtmises, alateadlikud uskumused ja piirangud lahustatakse ning energia hakkab vabalt voolama. Bars puhastab piirangud meie kehast ja erinevatest eluvaldkondadest nagu raha, vanus, seksuaalsus, tervenemine, rõõm, kurbus, loovus, teadlikkus, kontroll jne.

Läbi selle energeetilise protsessi puhastatakse kogu keha rakumälu, tekitades sellise puhastamisega uut vaba ruumi ja oleme vabad elama ilma piiranguteta ning stressita. Kas Sa kujutad ette, kui lihtne võiks elu olla, kui ei oleks piiravaid uskumusi ja hirmu ebaõnnestumise ees? Mis oleks kui Sa avaned võimalusele vastu võtta, kõike seda, mida oled ihaldanud? Ja seda nii lihtsalt....

Hea on teada, et iga Barsiga, mida Sa ühele inimesele teed, võimaldab avarduda veel 350 000 inimesel. Peale Barsi seanssi on inimesed andnud tagasisidet, et neil on parem ja sügavam uni; nende pea on selgem; vähem on ärevust; piiranguid; ängi ja stressi; vähem vihastumist ja liigset emotsioneerimist; vähem füüsilisi vaegusi kehas; rohkem energiat ja kergem on suhelda teistega; on kergem ja rõõmsam olla. Lastele mõjub Bars hästi keskendumis-ja õppimisvõimele. Neil on koolis kergem ja nad on edukamad.

Barsi on lihtne õppida. See sobib kõigile olenemata vanusest, ka lastele ja rasedatele. Võta kaasa oma sõber või pereliige, et saaksite regulaarselt vahetada Barsi seansse, et tuua seda imelist kergust oma ellu. Kui soovid vaid kogeda Barsi, jagada seda klientidega või lähedaste-sõpradega, siis piisab vaid ühest Barsi kursusest. Kui aga soovid saada Barsi õpetajaks, on vaja läbida kolm Barsi kursust erinevate Bars Faciliatorite juures.

Mida koolituse päev sisaldab?

Räägime Barsist
Tutvume mõningate Accessi tööriistadega, mis võivad tuua muudatusi Sinu ellu, kus see senini ei toiminud.
Vaatame DVD-d Barsi protsessist, mille viivad läbi Gary Douglas ja Dean Heer
Iga osaleja võtab vastu ja teeb 2 Barsi seanssi.
Igale osalejale Barsi juhend ja muud vajalikud lisamaterjalid.
Kohapeal olemas magusad ja soolased suupisted ning jook. Lõunapausi ajal on soovi korral võimalik lähedal asuvates söögikohtades einestada või soovi korral võib kaasa võtta oma lõunasöögi.

Kaasa võtta:
Avatud meel :)

Kutsun Sind osalema sellele avardavale päevale, mis võib muuta palju Su elus!

Mida võiksid valida täna, et see looks suurema võimaluse?

 

.

Sarnastel teemadel