Loodusvaimud Ja Maaga Seotud Olendid
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Aug 08 E 18:00
2016 Aug 22 E 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

MIDAGI NEILE, KES ARMASTAVAD MEIE PLANEETI, LOODUST JA SOOVIVAD TAASTADA ÜHENDUST MAAGA , AVARDADA TEADLIKKUST NING VÕIMEKUST LOODUSVAIMUDEGA....

KURSUS: LOODUSVAIMUD JA MAAGA SEOTUD OLENDID

See on 2-osaline´´Olemitega rääkimine´´ eriklass

Toimumisaeg: 8. ja 22. august 18.00-20.00

(osalemine võimalik ka Skype teel, kui kohale tulla ei saa)

Toimumiskoht: Tartu, W. Struve 4.

Kursusel osalemise eelduseks on Accessi TTTE´´Olemitega rääkimine´´ 2-päevase kursusel osalemine.

Kursuse viib läbi Accessi Sertifitseeritud vahendaja ja TTTE vahendaja Monika Palm.

Meie planeet Maa on koduks sulle ja paljudele erinevatele olenditele. Mis panus saad sa olla maale, Maaolenditele ja loodusvaimudele, mida sa veel ei ole lubanud endal valida ega olla? Mis siis kui peale inglite ja haldjate on palju erinevaid looduse ja maaga seotud olendeid, kellest sa pole lubanud endal teadlik olla? Soovid sa neist rohkem teadlikumaks saada? Soovid sa avada või süvendada oma võimeid ja koostööd nendega? Soovid sa suhelda nendega ilma, et peaksid minema meditatsiooni või muutunud teadvuse seisundisse? Soovid sa olla nendega ühenduses, neist rohkem teada ja neilt vastu võtta sellisel teadlikkuse tasandil, mida pole sa kunagi võimalikuks enda jaoks pidanud? Mis panust saad sina neilt vastu võtta sellel kursusel osalemisega, millest oled varem keeldunud?

Sellel kursusel avardame intensiivselt võimeid loodusvaimude ja maaolenditega, maa ja loodusega. Oled sa selleks valmis? Oled sa valmis avama oma potentsiaali, mis sul seoses nendega on? Kui jah, siis oled oodatud registreeruma.

Osaluspanus neile, kes ei osalenud Põlvamaal toimunud looduse, loodusvaimude ja maaga ühenduse taastamise päeval 140 EUR. Kursuselt saavad osalejad salvestuse MP3 formaadis ja materjali mailile.

Mis võimekusele oled sina valmis avanema sellel kursusel osalemisega? :)

Registreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331. Skype vahendusel kursusel osalemise korral palun saata registreerimisel ka oma Skype nimi.

Tänulikkusega.....
Monika

www.tasakaalukeskus.ee

 

 

Sarnastel teemadel