Teeta Lainete kontsert visuaalidega
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Nov 06 P 16:00
2016 Nov 06 P 18:00
Europe/Tallinn

 

TEETA LAINETE KONTSERT VISUAALIDEGA 

Genialistide Klubi, Tartu, Lai 37 taga (Magasini 5)

Hea sõber, meil on hea meel kutsuda Sind ebaharilikule üritusele, kus puuduvad istekohad ja külastajatele

pakutakse kuulata muusikat lesides sügavas lõdvestunud seisundis. Seisund, milles tekkitakse teeta ja delta lained. Seisund kus aeg kaob ära.

Meie aju töötab teatud sagedusalas. Need on viis erinevat sagedust, mis on võimelised meie aju tööle panema: beeta laine, alfa laine, teeta laine, gamma ja delta lained. Lamamiskontsert võimaldab viibida teeta lainedes.

Teeta etapp – väga sügava lõõgastuse seisund, selles olekus, ajulainete aktiivsus aeglustub 4-7 tsüklit sekundis. Teeta lained kuuluvad meie alateadvusesse; nad mõjutavad seda osa meie ajus, mis on teadvuse ja teadvusetu vahel. See on koht, kus sa hoiad oma mälestusi ja kogemusi. Kui teetalaineid ülekaalus on siis inimene kogeb loomingulise impulssi ja inspiratsiooni, ja tema kogemused tõstavad vaimse iseloomu.
Argipäevas inimene viibib teetalainetes igal öösel. See kestab tavaliselt umbes 30 minutit. Teeta lainete helidega saab seda aega pikendada kuni kahe tunni ja enamani.
See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja "osata" mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

_______________________________________________________

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse...See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja "osata" mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali sügavalt lõdvestunud seisundis, selleks palun võta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada, leiame midagi kohapeal. Üritus kestab 2-3 tundi,

_______________________________________________________

LIVE: TEETA LAINED

AIVAR TÄPSI / Kristall kausid / Gongid
ANNA DOTSENKO / Vokaal, heliefektid
DENISS VINOGRADOV / Elektroonika, meloodiline perkussioon, heliefektid

VJ: SPECTROMATIC VISUALS / visuaalikujundid

_______________________________________________________

PILETID:
10.- eur, Piletid saab osta kohapeal sularaha eest

REGISTREERU:
http://goo.gl/forms/X58muYQ3I3

või tel. 51 972 973, info@helid.ee
_______________________________________________________

AADRESS
Genialistide Klubi, Tartu, Lai 37 taga (Magasini 5)

INFO:
tel. 51 972 973
e-mail: info@helid.ee

FB: https://www.facebook.com/events/1170964282999023/

Sarnastel teemadel