Suhete tervendamine vanematega
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Mai 06 P 09:00
2018 Mai 06 P 09:00
Europe/Tallinn

SUHETE TERVENDAMINE VANEMATEGA

Ühtsuses on suhted vanematega esmase tähtsusega, kuna just need suhted moodustavad „vormi", läbi mille hakkad suhtlema kõikide teiste inimestega oma elus.

Kui oled isa peale solvunud või vihkad tema kamandamist, siis Sa kindlasti kohtad sarnaseid inimesi oma elus, kes hakkavad Sulle peegeldama Sinu isa käitumist. See võib olla sõber, abikaasa või ülemus. Sind hakkab häirima võim, valitsus, kus Sa ka nendega kokku ei puutuks.

Kui Sa oled solvunud ema peale, sest Sulle tundus, et ta eelistab Sinu õde, siis tunned end elus mitte armastatuna. Kehvad suhted emaga hakkavad põhjustama probleeme tervisega ning takistusi. Probleemid isaga põhjustavad finantsilisi raskusi.

Läbilöök, edu ning paljude probleemide iseeneslik lahenemine toimub siis, kui Sa oled tervendanud oma suhteid vanematega.

Kursus toimub nii eesti kui ka vene keeles.

Kursust viivad läbi: Mari Semakin, Ühtsuse Keskuse vanemtreener, Carolina Daineka, Ühtsuse Keskuse esimese taseme treener.

Toimumiskoht: Ühtsuse Keskus, Paadi 14a-49, III korrus.

Toimumise aeg: 6.05.2018 kell 9.00-14.00.

Osalustasu: 30 eur.

Registreerides läbi kodulehe on ka kohapeal sularahas tasumise võimalus. NB! Ürituse pilet võib registreerimise lõpus sattuda rämsposti.

Inspireerivate ja elumuutvate kohtumisteni!
Ühtsuse Keskus

facebook.com/yhtsusekeskus
instagram.com/yhtsusekeskus

Kontakt: 5 100 463; onenessestonia@gmail.com

Sarnastel teemadel